Peters hjørne

 • Danmarks første Røgfrie klub

  Danmarks første røgfrie klub!

  Kære gæster!

  Efter grundig overvejelse og samtale med gæster og ansatte etc. har vi fra 1. juni valgt at flytte vores rygende gæster ud på terrassen, hvor der er lavet en hygge-rygekrog under solsejl og med terrassevarmer. Debatten om rygning i klubben har kørt blandt andet på de sociale medier, og selvom vi har et rigtigt godt udsugningssystem, der faktisk fungerer optimalt sammenlignet med andre klubber, kan røgen aldrig undgåes helt.

  Vi håber, at vores rygende gæster tager godt imod vores nye tiltag, og at vi samtidig får flere ikke-rygere, der hidtil har søgt andetsteds hen af førnævnte årsag, på besøg hos os i fremtiden

  Vi har en rigtig hyggelig terrasse, og hjørnet bliver som sagt en hyggekrog for dem, der skal have en tiltrængt cigaret efter dejlig sex!

  Der er desuden rigtig godt besøgt i Afrodite Club for tiden. Så meget, så vi har måttet udvide vores parkeringsplads, så man kan holde “lige ved døren.”

  Knus

  Pete

 • Parkering

  Kære Afroditter

  Vi er nu igang med en kommende skyttegravskrig mod Putin!!!

  😂

  Nå ok så, i weekenden udvider vi vores parkeringsplads. Vi har stigende besøg, og det er jo dejligt, men selvom vi har to parkeringspladser overfor klubben, vælger vi nu at udvide vores egen, så vore gæster kan køre “lige til døren.”

  Knus

  Pete

  😎

 • Nyt 2023

  Status og ændring i Afrodite Club

  Kære gæster, 2023 er kommet supergodt i gang, med mange nye dejlige gæster, for 14 dage siden slog vi besøgsrekord, siden coronalukningen og i lørdags var vi igen tæt på, derimod er besøgene om onsdagen aftagende, det ser ud til at Swinger-Folket helst vil komme i weekenderne, derfor lukker vi pt ned for onsdag, ikke permanent, men pt, således er der hver torsdag Adonis Club (kun for Herrer) fredag Alm bla aften og lørdag altid speciel arrengement.

  Vi har fået en del nye madrasser og ny Aircondition i klubben, så man nu kan vælge mellem de kendte madrasser og de nye i læderlook.

  Vi takker af hjertet for alle besøg og udvikler løbende Afrodite Club, sidst med det meget populære arrengement : Super-Aktiv aften som er blevet en stor succes !

  Marts, forårsmåneden står for døren, vi glæder os til at byde velkommen i Danmarks Hyggeligste SwingerClub.

  Knus og forårs hilsen

  Pete

 • Adonis Club

  Adonis

  Kære venner – det vil sige jer mænd!

  Så er det torsdag d. 5/1-23, at vi åbner Adonis Club igen fra kl. 20-02 for bi-nysgerrige, bi- og homoseksuelle mænd. Denne aften er klubben tilegnet fræk, hed sex og samvær mellem mænd i alle aldre (fra 18 år og opefter), så kom og udlev dine hotte fantasier med en eller flere fyre, måske i det sorte BDSM-univers eller med blid vaniljesex. Mulighederne er mange, valget er dit, og hele klubben står klar til en fræk aften med lækker mandesex. I skal bare kigge ind og slå jer løs!

  Entre: 150 kr. 

  Tilmelding på tlf. 62623231

  Vel mødt! Vi glæder os til at se jer!

  Kram

  Pete

 • Nytår

  Kære venner!

  Først og fremmest håber vi, at I alle har haft en rigtig dejlig jul, og at I må være kommet sikkert og trygt igennem højtiden med mætte maver og nogle dejlige gaver. 

  Årsskiftet nærmer sig hastigt, og i den forbindelse vil vi i Afrodite Club gerne have lov at sige jer allesammen mange tak for det forgangne år med en lille hilsen, der både opsummerer 2022 og ser frem imod 2023. 

  For at starte med det første er vi rigtig glade for at være kommet sikkert og stabilt igennem endnu et år, der har budt på udfordringer forårsaget af situationerne ude i den store verden. Alle disse omstændigheder til trods har vi stadig oplevet et meget loyalt fremmøde, og starten af året bød desuden på en rigtig flot tilstrømning af gæster, som ønskede at se og opleve vores lille fristed, hvilket vi selvfølgelig altid bliver glade for og i disse tider er dybt taknemmelige for. 

  Derudover har vi haft mulighed for at opdatere nogle af klubbens faciliteter, heriblandt madrasser og massagebriks, samt at føre nogle drømme og tidligere  hengemte arrangementer ud i virkeligheden med såvel en swingerfestival som et åbent hus-arrangement, og begge dele er noget, I som gæster i en eller anden afskygning også vil komme til at opleve i det nye år. 

  Alt i alt er vi superglade for, at vi nu kan gøre status over et år, der objektivt set kunne have budt på markant større usikkerhed, men som nu i stedet har efterladt klubben med mulighed for at byde på endnu flere spændende projekter og arrangementer i det nye år. Og apropos det nye år…

  I år 2023 har vi allerede nu helt konkrete og i kalenderen synlige planer om at udvide udbuddet af faste arrangementer i klubben, ligesom der også er flere specialarrangementer i støbeskeen. 

  Blandt de nye arrangementer har vi blandt andet “Superaktiv Aften,” som bliver en aften, hvor man mere eller mindre forpligter sig til at være aktivt deltagende og involveret i de seksuelle udskejelser, medmindre man selvfølgelig vil lege med sig selv eller fremføre et show for de øvrige gæster. Er man ny gæst eller måske lidt mere udforskende og observerende i sin tilgang til klubbesøg, anbefaler vi derfor, at man overvejer et af de mange øvrige arrangementer, vi har i kalenderen. 

  Foruden “Superaktiv Aften” byder vi også på et comeback i arrangementsudvalget, når vi hver torsdag fra 05/01 og frem byder velkommen til mandeaftenen “Adonis Club.” Denne aften har tidligere været på programmet for en god håndfuld år siden, og nu gør den atter sit indtog for de mænd, der måtte være interesserede i en aften udelukkende i mændene tegn. Den helt præcise beskrivelse af arrangementet kan læses på vores hjemmeside. 

  Udover disse nye og tilbagevendte indslag i kalenderen vil der også være flere specialarrangementer at se frem til på udvalgte lørdage i løbet af det kommende år, så hvis man er til blandt andet reb, slagteknik, hypnose, tantra eller måske bare et sexologisk foredrag, er det bare om at holde sig orienteret i kalenderen. Enkelte af de ovennævnte er allerede skrevet ind til det kommende kvartal, og vi glæder os til at se en masse nysgerrige sjæle på de udvalgte aftener. 

  Afslutningsvis vil vi endnu en gang ønske jer et rigtig godt nytår og sige jer en dybtfølt tak for al opbakning og deltagelse i det snart overståede år. Nye som gamle i gårde er I gæster omdrejningspunktet i klubben, og vi glæder os over hvert et besøg, I aflægger os, hvor vi får mulighed for at skabe de bedst tænkelige rammer for lige præcis jeres ønsker, fantasier og udfoldelser. Må vi sammen have mange gode oplevelser i vente i 2023 i Danmarks hyggeligste swingerklub.

  Knus og kæmpestore nytårshilsner fra Peter og personalet i Afrodite Club. 

 • Super aktiv aften

  Helt ny type arrangement i Danmark !

  Vi prøver nu et helt nyt koncept af, som faktisk udvisker normalt gældende regler. Det nye består i at man ved tilmelding, samtykker i defacto at være aktiv i klubben når man er der, dvs at man forpligter sig til at være seksuelt fysisk aktiv minimum med sig selv eller andre af andet eller eget køn.

  Denne aften er for absolut afklarede Swingere, der kommer for primært at sexe og i mindre grad socialisere.

  Hvad er Aktivt : Massage, Crosdressing, Bdsm, solosex, GB, bi-sex, hetrosex ect.

  Hvad er Ikke Aktivt : Spabad, snakke, kaffedrikning og passivitet.

  Vi glæder os til at prøve dette nye arrangement af i starten af 2023 og håber det vil friste vores afklarede gæster og dermed blive et spændende krydderi i sexlivet.

  Knus Pete

 • NytårsFest

  Kære venner!

  Flere har spurgt til den, og nu kan vi bekræfte forespørgslerne: Ja, vi kommer til at holde nytårsfest i Afrodite Club! 

  Præcis som sidste år vil vi kunne byde vores skønne gæster velkommen fra klokken 20.00, hvorfra vi så ellers ønsker os masser af dejlige timer med masser af glade og feststemte mennesker. 

  Når klokken slår tolv, byder vi naturligvis på et glas bobler og et stykke hjemmelavet kransekage. Nytårskyssene må folk dog selv arrangere indbyrdes, for ellers går bossens læber i stykker.  

  Kom og skyd nytåret ind med alle tiders nytårsknald i Afrodite Club. Priserne følger de vante, som står at finde på hjemmesiden. 

  Vi glæder os virkelig meget til at se jer.

  Knus fra Peter (Tarzan) og personalet i Danmarks hyggeligste swingerklub. 

  P.S.: Der er desuden stadig pladser at få, såfremt man ønsker at deltage i årets anden julefrokost d. 17/12. Ring ind og meld jer til, hvis I vil være sikre på at kunne være med til spisningen.  Sidste tilmeldingsfrist er onsdag d. 14/12.

 • Juletid

  Juletid

  Det er den 24 nov og aften tågen ligger smukt om Ringe i det skønne midtfynske, hele dagen er Afrodite blevet pyntet festligt op til jul af Peter (Tarzan) min højre hånd og jeg, til julemusik ! Alt er handlet ind til på lørdag hvor årets første julefrokost afholdes og vi glæder os vildt meget til den bedste tid på året….

  Der er præcist en måned til juleaften ! Barpersonalet og jeg vil gerne ønske alle en velsignet og fræk måned, med håb om gensyn og nysyn i Danmarks Hyggeligste Swinger Klub.

  Kære venner pas godt på jer selvom hinanden

  Varme julehilsner

  Pete

  ❤️🎅❤️

 • Åbent hus i Avisen

  – Det er en livsstil: Sexglade danskere trodser inflationen og slår sig løs i lokal swingerklub, der kæmper for at holde prisen nede | fyens.dk

 • Julefrokost

  Kære venner!

  Tilmeldingerne er allerede begyndt at komme, så nu er vi klar med såvel de endelige tidspunkter som priser og den endelige menu til dette års to julefrokoster.

  Første julefrokost kommer til at ligge lørdag d. 26/11-22, og anden julefrokost kommer til at ligge lørdag d. 17/12-22. Begge kommer de til at løbe af stablen fra klokken 16.45, og prisen for deltagelse til spisning er 175,- pr. person.

  Det maksimale antal gæster til spisning er 48, og da vi som nævnt allerede har fået tilmeldinger til julefrokosterne, anbefaler vi, at man bliver skrevet op i så god tid som muligt, hvis man gerne vil være sikret en plads.


  Deltagelsen til klub-arrangementet efterfølgende sker som altid efter klubbens normale prissætning.

  Indbetaling til spisning ved overførsel hertil:

  Reg.nr.: 2370
  Kontonr.: 7554805870

  Menuen til dette års julefrokoster bliver endnu engang det klassiske kolde/lune julebord, og de følgende retter vil blive sat på bordet:

  Rugbrød
  Franskbrød
  Diverse smør og tilbehør

  Hvide sild
  Karrysild
  Fiskefilet
  Æg
  Rejer

  Frikadeller
  Flæskesteg
  Leverpostej med bacon og champignon
  Medisterpølse

  Ris á la mande

  Dermed skulle der være nok til at mætte selv de mest sultne maver og lægge en god bund til en herlig klubaften efterfølgende. I alle fald glæder vi os rigtig meget til at byde jer alle sammen velkommen til endnu et par festlige juletemadage i Danmarks hyggeligste swingerklub. Kom glad, alle som én.

  De bedste hilsner fra Peter og personalegruppen i Afrodite Club. 

 • Kalendernyt

  Kære venner!

  Så nåede vi ind i en ny september-uge efter et veloverstået specialarrangement med flotte besøgstal lørdag, hvor vi havde “Frodige Kvinders Aften” på programmet. Det er altid skønt at byde søde mennesker velkommen, og vi er selvfølgelig taknemmelige for den udviste støtte og interesse for vores lille klub. Mange tak for den.

  Forud for denne uges klubaktive dage har vi et par noter og rettelser i forhold til vores kalender, som det er vigtigt at få gjort opmærksom på, så I kære gæster og besøgende kan tage stilling til dem og tilpasse jer efter dem, hvis I planlægger besøg hos os i løbet af den kommende tid.
  Først og fremmest – og mest presserende – har der som skrevet i vores kalender længe været planlagt en lukket aften den kommende lørdag, d. 24/09. Denne står stadig ved magt, så skulle I have lyst til at komme at besøge klubben i denne uge, anbefaler vi, at man enten skriver sig på til arrangementet onsdag eller arrangementet fredag. Begge aftener følger den vante struktur, så den står på en “Fræk Onsdag” i morgen og en “Almindelig Klubaften” fredag, og til begge arrangementer er der allerede forhåndstilmeldinger, så vi glæder os som altid til at byde velkommen til en dejlig aften i vores hyggelige omgivelser.

  Dernæst retter vi naturligvis fejlen i kalenderen angående vores julefrokoster, som står til at ligge i lige uger, begge to. Dette er selvfølgelig i strid med vores normale model, som foreskriver en julefrokost i såvel en lige som ulige uge. Derfor bliver de nye datoer lørdag d. 19/11-22 og lørdag d. 10/12-22. Vi håber selvfølgelig at se så mange af jer glade mennesker som muligt til det, der plejer at være et af årets højdepunkter.

  Hav en herlig uge, alle som én…

  De bedste hilsner fra Peter og personalet i Afrodite Club.

 • Åbent Hus

  Kære venner!

  Den har været borte fra programmet i hele corona-tiden, men nu vender den tilbage for fuld styrke efter et kalenderår med både flot tilstrømning af deltagere, en mindre modernisering og en veloverstået festival og rund fødselsdag (20 år): Lørdag d. 15/10-22 byder Afrodite Club velkommen til vores første Åbent Hus-arrangement i alt for lang tid, og vi glæder os til at byde alle jer nysgerrige sjæle velkommen.

  Arrangementet løber af stablen fra klokken 13.00-18.00, og der vil være gratis kaffe og te samt kage til alle besøgende gæster, ligesom vi selvfølgelig også vil være i gavehumør og uddele gratis medlemskab til alle jer, der besøger os for første gang.
  Ønsker man derefter at veksle sit besøg om eftermiddagen til et klubbesøg selvsamme aften, smider vi derudover en klækkelig rabat på entréprisen oven i puljen.

  Arrangementet kommer til at foregå sådan, at man ved ankomst får mulighed for at komme med rundt på en guidet rundvisning i klubben, som der også er skik for at gøre det på klubaftenerne. Efter rundvisningen vil flere medlemmer af klubbens erfarne og kyndige personale stå klar til at svare på eventuelle spørgsmål, og der vil være mulighed for at forsyne sig med lidt til ganen i klubbens stue- og barområde.
  Fra klokken 18.00 giver vi personalet et lille pusterum og gæsterne mulighed for at komme ud at spise, og så slår vi dørene op til en festlig aften fra klokken 20.00. Her skal alle gæster, nye som erfarne, naturligvis være velkomne.

  Der er ingen telefonisk tilmelding påkrævet for at deltage i arrangementet, men ønsker man at deltage om aftenen, skal der enten ringes ind eller gives besked ved fremmøde om eftermiddagen. Klubbens kontaktinformationer findes på hjemmesiden, hvor man også kan gøre sig bekendt med regelsæt for god klubopførsel samt påklædningskrav med videre.

  Vi glæder os virkelig meget til at se alle jer, der gerne vil snuse til vores skønne og afholdte livsstil. Tag det gode humør med og lad os få stablet et forrygende arrangement på benene.

  De bedste hilsner fra Peter og personalegruppen i Afrodite Club.

 • Fyens Stiftidende

  Fyens.dk → Nyheder fra Fyn og omegn | Fyens Stiftstidende

 • Swinger Festival

  Kære venner!

  Så nåede vi onsdag d. 20/07, og vi i Afrodite Club byder fra i dag og resten af ugen frem velkommen til første led i vores fejring af klubbens 20-års fødselsdag: Afrodite Club Swinger-festival. Vi har som tidligere indikeret glædet os sindssygt meget til at hilse på jer alle sammen og byde jer velkommen til dette store arrangement, og det er ekstra udtalt i dag, hvor vi sætter det hele i gang.
  Resten af ugen vil der komme daglige opdateringer om klubbens program for den efterfølgende dag, så I alle kan følge med i, hvad der sker, og om nogle tidspunkter, oplæg og foredrag tiltaler jer mere end andre.

  Programmet for i dag er for dem, der ikke har købt billet til hele ugen, ikke helt ulig en almindelig klubaften. Fra klokken 20.00 (19.30 for nye) og frem til klokken 02.00 har vi åbent, og alle som én af jer nysgerrige sjæle skal naturligvis være velkomne. Det eneste egentlige anderledes indslag vil være, at vores kære chef og klubindehaver Peter holder oplæg om, hvordan det har været at drive klubben i 20 år. Mon ikke der nok er en sjov anekdote eller to i vente? Kom endelig forbi og hør med og hav en superhyggelig aften sammen med alle de øvrige tilmeldte. Klubben står klar og personalet er klar, så lad os få en rigtig festlig uge op at stå i fællesskab.

  Vi ser virkelig meget frem til at se jer…

  Knus og kram fra os alle i Afrodite Club.

  Kram Peter (Tarzan)

 • Swinger Festival

  Kære venner.

  Hermed er vi klar til at præsentere skabelonen for dagsprogrammerne til den kommende swinger-festival, som vi glæder os rigtig meget til at afholde sammen med jer. Flere af jer har spurgt til, hvordan dagene kommer til at blive struktureret, og det vil vi selvfølgelig gerne give jer et indblik i. 

  Skemaet ser ud som følger:

  Onsdag: 

  17:00 – Ankomst for helugesdeltagere til indkvartering og regelopridsning. Spisning på eget initiativ. 

  20:00 – Første klubaften med første oplæg: Swinging i Afrodite Club gennem 20 år.

  02:00 – Klubben lukker.

  Torsdag:

  10:00-11:00 – Morgenmad.

  11:00-11:30 – Nyhedsopdatering.

  12:00-18:00 – Klubdag (Blok 1). Fotosession i og omkring klubben (14.00-17.00)

  18:00-19:00 – Aftensmad 

  20:00-02:00 – Klubaften (Blok 2) med oplæg nummer to: Reb og bondage.

  02:00 – Klubben lukker.

  Fredag:

  10:00-11:00 – Morgenmad.

  11:00-11:30 – Nyhedsopdatering.

  12:00-18:00 – Klubdag (Blok 1).

  18:00-19:00 – Aftensmad

  20:00-02:00 – Klubaften (Blok 2) med oplæg nummer tre: Dogging.

  02:00 – Klubben lukker.

  Lørdag:

  10:00-11:00 – Morgenmad.

  11:00-11:30 – Nyhedsopdatering.

  12:00-18:00 – Klubdag (Blok 1).

  18:00-19:30 – Grill-aften

  20:00-02:00 – Klubaften (Blok 2) med oplæg nummer fire: Sexolog-foredrag.

  02:00 – Klubben lukker.

  Søndag:

  10:00-11:00 – Morgenmad.

  11:00-12:00 – Sammenpakning.

  12:00 – Afsked og mange tak for en veloverstået festival. 

  Dette er den overordnede inddeling af dagene, som I kan forvente at opleve hernede. Nærmere præcision af diverse oplæg og workshops vil komme til at figurere i snarlige opdateringer, så hold øje med klubbens fora på diverse sociale medier samt naturligvis klubbens hjemmeside i den kommende tid for at få løbende information. 

  Af praktiske informationer kan vi nu præcisere følgende:

  – Overnattende gæster, som sover i klubben, skal selv medbringe sengetøj og produkter til personlig  pleje, som man selv er ansvarlig for opbevaring af i de klubaktive timer. Overnatter man i telt eller i medbragt campingvogn, har man selvfølgelig sit eget lille område, man holder styr på. 

  – Parkering for helugesgæster henlægges til den store parkeringsplads på Odensevej eller ved børnehaven på modsatte side af Banevænget. Dette sker for at tage hensyn til de nye gæster, der måtte komme i løbet af festivalperioden. Disse skal selvfølgelig have lettest mulige vilkår for at finde og parkere ved klubben. 

  – Forplejningen dækker morgenmad og aftensmad, da en frokost ville komme til at ligge midt i dagsblokken for klubaktivitet. Dog er der selvfølgelig mulighed for at købe sig til de sædvanlige forfriskninger i baren. Hvad man ønsker i de aktive timer, indgår i barregnskabet. Alt andet er inkluderet i billetprisen for helugesgæster. 

  – Klubben lukker klokken 02.00, og her begynder personalet senest at lukke klubben ned, så den er klar til den efterfølgende dags aktivitet. 

  – Ønsker man at være helugesgæst til festivalen, er tilmeldings- og betalingsfristen mandag d. 18/07, så vi også har mulighed for at få afstemt menuer og fordelt sengepladser. 

  Prisen afspejler cirka det vante forhold mellem klubgæsterne på almindelige klubaftener og ligger på 1.800 kr. for par og singlefyre og 500,- for singlekvinder. 

  Indbetalingen sker på dette kontonummer: 8894713144 (skriv navn ) Reg Nr 2370

  Således skulle der være styr på de praktiske informationer, så alle nu er bedst muligt klædt på til at tage del i vores længe imødesete festival. Skulle der være noget, der ønskes forklaret yderligere, er I velkomne til at rette henvendelse til klubben gennem klubtelefonen. Ellers glæder vi os bare virkelig meget til at se jer alle sammen. Kom frisk og lad os få en kæmpefest op at stå. 

  Knus fra Pete og personalet i Afrodite Club. 

juni 2023
M Ti O To F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930