Peters hjørne

 • Julefrokost

  Kære venner!

  Tilmeldingerne er allerede begyndt at komme, så nu er vi klar med såvel de endelige tidspunkter som priser og den endelige menu til dette års to julefrokoster.

  Første julefrokost kommer til at ligge lørdag d. 26/11-22, og anden julefrokost kommer til at ligge lørdag d. 17/12-22. Begge kommer de til at løbe af stablen fra klokken 16.45, og prisen for deltagelse til spisning er 175,- pr. person.

  Det maksimale antal gæster til spisning er 48, og da vi som nævnt allerede har fået tilmeldinger til julefrokosterne, anbefaler vi, at man bliver skrevet op i så god tid som muligt, hvis man gerne vil være sikret en plads.


  Deltagelsen til klub-arrangementet efterfølgende sker som altid efter klubbens normale prissætning.

  Indbetaling til spisning ved overførsel hertil:

  Reg.nr.: 2370
  Kontonr.: 7554805870

  Menuen til dette års julefrokoster bliver endnu engang det klassiske kolde/lune julebord, og de følgende retter vil blive sat på bordet:

  Rugbrød
  Franskbrød
  Diverse smør og tilbehør

  Hvide sild
  Karrysild
  Fiskefilet
  Æg
  Rejer

  Frikadeller
  Flæskesteg
  Leverpostej med bacon og champignon
  Medisterpølse

  Ris á la mande

  Dermed skulle der være nok til at mætte selv de mest sultne maver og lægge en god bund til en herlig klubaften efterfølgende. I alle fald glæder vi os rigtig meget til at byde jer alle sammen velkommen til endnu et par festlige juletemadage i Danmarks hyggeligste swingerklub. Kom glad, alle som én.

  De bedste hilsner fra Peter og personalegruppen i Afrodite Club. 

 • Kalendernyt

  Kære venner!

  Så nåede vi ind i en ny september-uge efter et veloverstået specialarrangement med flotte besøgstal lørdag, hvor vi havde “Frodige Kvinders Aften” på programmet. Det er altid skønt at byde søde mennesker velkommen, og vi er selvfølgelig taknemmelige for den udviste støtte og interesse for vores lille klub. Mange tak for den.

  Forud for denne uges klubaktive dage har vi et par noter og rettelser i forhold til vores kalender, som det er vigtigt at få gjort opmærksom på, så I kære gæster og besøgende kan tage stilling til dem og tilpasse jer efter dem, hvis I planlægger besøg hos os i løbet af den kommende tid.
  Først og fremmest – og mest presserende – har der som skrevet i vores kalender længe været planlagt en lukket aften den kommende lørdag, d. 24/09. Denne står stadig ved magt, så skulle I have lyst til at komme at besøge klubben i denne uge, anbefaler vi, at man enten skriver sig på til arrangementet onsdag eller arrangementet fredag. Begge aftener følger den vante struktur, så den står på en “Fræk Onsdag” i morgen og en “Almindelig Klubaften” fredag, og til begge arrangementer er der allerede forhåndstilmeldinger, så vi glæder os som altid til at byde velkommen til en dejlig aften i vores hyggelige omgivelser.

  Dernæst retter vi naturligvis fejlen i kalenderen angående vores julefrokoster, som står til at ligge i lige uger, begge to. Dette er selvfølgelig i strid med vores normale model, som foreskriver en julefrokost i såvel en lige som ulige uge. Derfor bliver de nye datoer lørdag d. 19/11-22 og lørdag d. 10/12-22. Vi håber selvfølgelig at se så mange af jer glade mennesker som muligt til det, der plejer at være et af årets højdepunkter.

  Hav en herlig uge, alle som én…

  De bedste hilsner fra Peter og personalet i Afrodite Club.

 • Åbent Hus

  Kære venner!

  Den har været borte fra programmet i hele corona-tiden, men nu vender den tilbage for fuld styrke efter et kalenderår med både flot tilstrømning af deltagere, en mindre modernisering og en veloverstået festival og rund fødselsdag (20 år): Lørdag d. 15/10-22 byder Afrodite Club velkommen til vores første Åbent Hus-arrangement i alt for lang tid, og vi glæder os til at byde alle jer nysgerrige sjæle velkommen.

  Arrangementet løber af stablen fra klokken 13.00-18.00, og der vil være gratis kaffe og te samt kage til alle besøgende gæster, ligesom vi selvfølgelig også vil være i gavehumør og uddele gratis medlemskab til alle jer, der besøger os for første gang.
  Ønsker man derefter at veksle sit besøg om eftermiddagen til et klubbesøg selvsamme aften, smider vi derudover en klækkelig rabat på entréprisen oven i puljen.

  Arrangementet kommer til at foregå sådan, at man ved ankomst får mulighed for at komme med rundt på en guidet rundvisning i klubben, som der også er skik for at gøre det på klubaftenerne. Efter rundvisningen vil flere medlemmer af klubbens erfarne og kyndige personale stå klar til at svare på eventuelle spørgsmål, og der vil være mulighed for at forsyne sig med lidt til ganen i klubbens stue- og barområde.
  Fra klokken 18.00 giver vi personalet et lille pusterum og gæsterne mulighed for at komme ud at spise, og så slår vi dørene op til en festlig aften fra klokken 20.00. Her skal alle gæster, nye som erfarne, naturligvis være velkomne.

  Der er ingen telefonisk tilmelding påkrævet for at deltage i arrangementet, men ønsker man at deltage om aftenen, skal der enten ringes ind eller gives besked ved fremmøde om eftermiddagen. Klubbens kontaktinformationer findes på hjemmesiden, hvor man også kan gøre sig bekendt med regelsæt for god klubopførsel samt påklædningskrav med videre.

  Vi glæder os virkelig meget til at se alle jer, der gerne vil snuse til vores skønne og afholdte livsstil. Tag det gode humør med og lad os få stablet et forrygende arrangement på benene.

  De bedste hilsner fra Peter og personalegruppen i Afrodite Club.

 • Fyens Stiftidende

  Fyens.dk → Nyheder fra Fyn og omegn | Fyens Stiftstidende

 • Swinger Festival

  Kære venner!

  Så nåede vi onsdag d. 20/07, og vi i Afrodite Club byder fra i dag og resten af ugen frem velkommen til første led i vores fejring af klubbens 20-års fødselsdag: Afrodite Club Swinger-festival. Vi har som tidligere indikeret glædet os sindssygt meget til at hilse på jer alle sammen og byde jer velkommen til dette store arrangement, og det er ekstra udtalt i dag, hvor vi sætter det hele i gang.
  Resten af ugen vil der komme daglige opdateringer om klubbens program for den efterfølgende dag, så I alle kan følge med i, hvad der sker, og om nogle tidspunkter, oplæg og foredrag tiltaler jer mere end andre.

  Programmet for i dag er for dem, der ikke har købt billet til hele ugen, ikke helt ulig en almindelig klubaften. Fra klokken 20.00 (19.30 for nye) og frem til klokken 02.00 har vi åbent, og alle som én af jer nysgerrige sjæle skal naturligvis være velkomne. Det eneste egentlige anderledes indslag vil være, at vores kære chef og klubindehaver Peter holder oplæg om, hvordan det har været at drive klubben i 20 år. Mon ikke der nok er en sjov anekdote eller to i vente? Kom endelig forbi og hør med og hav en superhyggelig aften sammen med alle de øvrige tilmeldte. Klubben står klar og personalet er klar, så lad os få en rigtig festlig uge op at stå i fællesskab.

  Vi ser virkelig meget frem til at se jer…

  Knus og kram fra os alle i Afrodite Club.

  Kram Peter (Tarzan)

 • Swinger Festival

  Kære venner.

  Hermed er vi klar til at præsentere skabelonen for dagsprogrammerne til den kommende swinger-festival, som vi glæder os rigtig meget til at afholde sammen med jer. Flere af jer har spurgt til, hvordan dagene kommer til at blive struktureret, og det vil vi selvfølgelig gerne give jer et indblik i. 

  Skemaet ser ud som følger:

  Onsdag: 

  17:00 – Ankomst for helugesdeltagere til indkvartering og regelopridsning. Spisning på eget initiativ. 

  20:00 – Første klubaften med første oplæg: Swinging i Afrodite Club gennem 20 år.

  02:00 – Klubben lukker.

  Torsdag:

  10:00-11:00 – Morgenmad.

  11:00-11:30 – Nyhedsopdatering.

  12:00-18:00 – Klubdag (Blok 1). Fotosession i og omkring klubben (14.00-17.00)

  18:00-19:00 – Aftensmad 

  20:00-02:00 – Klubaften (Blok 2) med oplæg nummer to: Reb og bondage.

  02:00 – Klubben lukker.

  Fredag:

  10:00-11:00 – Morgenmad.

  11:00-11:30 – Nyhedsopdatering.

  12:00-18:00 – Klubdag (Blok 1).

  18:00-19:00 – Aftensmad

  20:00-02:00 – Klubaften (Blok 2) med oplæg nummer tre: Dogging.

  02:00 – Klubben lukker.

  Lørdag:

  10:00-11:00 – Morgenmad.

  11:00-11:30 – Nyhedsopdatering.

  12:00-18:00 – Klubdag (Blok 1).

  18:00-19:30 – Grill-aften

  20:00-02:00 – Klubaften (Blok 2) med oplæg nummer fire: Sexolog-foredrag.

  02:00 – Klubben lukker.

  Søndag:

  10:00-11:00 – Morgenmad.

  11:00-12:00 – Sammenpakning.

  12:00 – Afsked og mange tak for en veloverstået festival. 

  Dette er den overordnede inddeling af dagene, som I kan forvente at opleve hernede. Nærmere præcision af diverse oplæg og workshops vil komme til at figurere i snarlige opdateringer, så hold øje med klubbens fora på diverse sociale medier samt naturligvis klubbens hjemmeside i den kommende tid for at få løbende information. 

  Af praktiske informationer kan vi nu præcisere følgende:

  – Overnattende gæster, som sover i klubben, skal selv medbringe sengetøj og produkter til personlig  pleje, som man selv er ansvarlig for opbevaring af i de klubaktive timer. Overnatter man i telt eller i medbragt campingvogn, har man selvfølgelig sit eget lille område, man holder styr på. 

  – Parkering for helugesgæster henlægges til den store parkeringsplads på Odensevej eller ved børnehaven på modsatte side af Banevænget. Dette sker for at tage hensyn til de nye gæster, der måtte komme i løbet af festivalperioden. Disse skal selvfølgelig have lettest mulige vilkår for at finde og parkere ved klubben. 

  – Forplejningen dækker morgenmad og aftensmad, da en frokost ville komme til at ligge midt i dagsblokken for klubaktivitet. Dog er der selvfølgelig mulighed for at købe sig til de sædvanlige forfriskninger i baren. Hvad man ønsker i de aktive timer, indgår i barregnskabet. Alt andet er inkluderet i billetprisen for helugesgæster. 

  – Klubben lukker klokken 02.00, og her begynder personalet senest at lukke klubben ned, så den er klar til den efterfølgende dags aktivitet. 

  – Ønsker man at være helugesgæst til festivalen, er tilmeldings- og betalingsfristen mandag d. 18/07, så vi også har mulighed for at få afstemt menuer og fordelt sengepladser. 

  Prisen afspejler cirka det vante forhold mellem klubgæsterne på almindelige klubaftener og ligger på 1.800 kr. for par og singlefyre og 500,- for singlekvinder. 

  Indbetalingen sker på dette kontonummer: 8894713144 (skriv navn ) Reg Nr 2370

  Således skulle der være styr på de praktiske informationer, så alle nu er bedst muligt klædt på til at tage del i vores længe imødesete festival. Skulle der være noget, der ønskes forklaret yderligere, er I velkomne til at rette henvendelse til klubben gennem klubtelefonen. Ellers glæder vi os bare virkelig meget til at se jer alle sammen. Kom frisk og lad os få en kæmpefest op at stå. 

  Knus fra Pete og personalet i Afrodite Club. 

 • Swinger-Festival

  Afrodite Club Swinger-festival 2022!

  Kære Danmarks swingere!

  Til sommer har Afrodite Club ligget i hjertet af Danmark, solidt forankret i den midtfynske muld, i 20 år, og i alle disse år har vi været utroligt glade for og stolte over de mange besøg fra alle jer, der udgør vores skønne underkultur. Derfor skal sådan en fødselsdag også fejres med manér, og det har vi tænkt os at gøre, når vi i juli måned afholder danmarkshistoriens første swinger-festival! 

  Festivalen kommer til at strække sig over fem dage i uge 29, nærmere bestemt fra onsdag d. 20/07 til søndag d. 24/07, og i løbet af disse dage vil der, udover at være konstant åbent, også være mulighed for at opleve diverse foredrag og oplæg om mangt og meget inden for det seksuelle spektrum. Noget, vi glæder os til at dele med jer.

  Der vil blive udbudt helugesbilletter til 40 faste deltagere, og derudover vil der være mulighed for andre for at komme at besøge klubben som under vanlige forhold, hvad enten man vælger at komme i dags- eller aftentimerne… eller hele dagen, hvis man skulle have lyst til det. 

  Prisen for en helugesbillet er 1.800 kr. og dækker over deltagelse i hele ugens aktiviteter, eventuel overnatning på en af vores 25 tilgængelige sovepladser samt forplejning morgen, middag og aften. 
  Ønsker man at komme til en enkeltstående klubdag eller -aften, følger priserne vores almindelige takster, som kan ses på klubbens hjemmeside. 

  Yderligere informationer om de enkelte dagsskemaer, oplæg, foredrag, madplaner og lignende vil løbende blive lagt op på alle Afrodite Clubs medieplatforme, så hold et vågent øje med dem i de kommende uger. 
  Tilmelding til festivalen sker vanen tro ved at kontakte klubben på telefonnummer 62 62 32 31. 
  Lad endelig høre fra jer, kære venner, og lad os skabe et lille stykke festligt danmarkshistorie sammen. Vi glæder os rigtig meget til at se jer.

  De bedste hilsner fra Peter og personalet i Afrodite Club.

 • GrillFest og Fødselsdag

  Gratis grillmad og fødselsdag 

  Lørdag den 21. maj holder vi grillparty kl. 19.00 med lækker grillet mad, som Grill-Master Michael Hansen laver sublimt som altid!

  Der er almindelig blandet aften indtil kl. 00.00, hvor jeg har fødselsdag, og jeg lader mig hylde og gi’r et kys til alle fremmødte, så er I ADVARET! 😁 Jeg ønsker mig ingenting bortset fra et kram og et tillykke med de 25 år i år igen. Som I ved, så lyver jeg jo aldrig! 😇

  Kom og spis dejlig mad og få en fræk aften og vær med til at fejre mig. Så bli’r jeg rigtig glad 🙏

  Jeg glæder mig til at se alle jer kære gæster

  Kram 

  Pete

  😀

 • Artikel i Ekstra Bladet

  Kære venner
  Så er Afrodite Club i Ekstra Bladet med en flot artikel, så fint !
  
  Se atiklen her
  
  Nyd dagen i dag d 4 Maj Danmarks befrielse og husk lys i vinduerne i aften !
  Frihed er ikke gratis, som vi jo desværre ser nu i vores del af verden, Ukraine ❤️
  
  Go’ 4 Maj
  🇩🇰❤️🇩🇰
  
  
  
 • Afrodite Club lukker dags dato !

  Kære venner, Afrodite Club lukker dags dato ! 

  Der er i længere tid i al hemmelighed om natten blevet boret efter Olie i haven i klubben om natten efter swingerne er gået hjem, til vores store overraskelse er der i stedet fundet kæmpe store mængder Gas ! Jeg har derfor ligget i hemmelige forhandlinger med Rusland og Putin, som jeg iøvrigt synes er en rigtig guttermand og flink fyr 👍😀 de vil købe det hele og gøre mig rig ! 

  Jeg ser for mig en fremtid med Kaviar, lækre russerkællinger og masser af Vodka, et liv jeg dybest set altid har drømt om 🤘🏿 derfor må må swingerlivet stoppe for mig og jer nu, til fordel for sprut, kællinger og store biler, plus et venskab med Putin, alle ved jo også han er en skideflink mand og reel og ærlig !

  Jeg sidder allerede og ryger en stor Cuba-Cigar og spiser russisk kaviar, vi kommunister må holde sammen overfor den syge frie verden og min fremtid som Oligark gør jo også at jeg fremover ikke længere kan hilse på pøblen i Afrodite Club, nu hvor jeg er blevet en fin mand og rig, de spiser Leverpostej, jeg Kaviar, det taler jo for sig selv !!!!!

  Men det har da været hyggeligt at drive klub, en skam jeg ikke for 20 års fødselsdagen med til sommer, til den tid ligger jeg på min Yacht, stiv af Vodka og vælter mig i russiske nøgne modeller, fuld morgen, middag og aften, jeg har altid sagt man ska’ gå efter sine  drømme !

  Nå men kære gæster tak for alt, det har sgu været en fantastisk rejse i en eventyrlig verden, jeg vil komme til at savne Swinger-Universet, men holder stilen med dagligt russisk Gang Bang på mit kommende slot.

  Pas godt på jer selv og hinanden

  Kæmpe kram

  Pete 👍🏿😘🤘🏿

  Ps glædelig 1 April 😜

 • Kære venner

  Kære venner

  Foråret har ramt Danmark, solen skinner og den dumme virus ligger heldigvis bag os.

  Vi glæder os over vores mange gæsters besøg og de mange nye, der stadig kommer og besøger os. Derfor udvider vi også nu bar-personalet med nye folk og en enkelt gammel kending. Optur!

  Nu hvor Corona’en er på retur, indfører vi fra i dag (onsdag) toast i baren igen til 15 kr. for en stor hjemmelavet Club Sandwich med smelteost og skinke. Velbekomme!

  Nyd årstiden og det dejlige vejr, og pas godt på hinanden.

  Vi ses i Danmarks Hyggeligste Swingerklub.

  Knus

  Pete

 • Forår i Afrodite Club

  Forår i Afrodite

  Kære venner, vi er kommet rigtig godt fra start i år, med en fortsat flot tilgang af nye gæster, det er skønt og samtidig stor tak til jer “gamle” Afroditer for at tage så godt imod nye spændte/nervøse folk i klubben, Tak ! 

  Vi har nu endelig lagt den trælse Corona bag os, selvom vi stadig spritter af, det er rart med mere almindelige aftener igen, mon ikke vi snart kan få saltstænger på bordet igen og købe en toast, vi reflekterer over det….. som noget nyt har man nu mulighed for at købe Alkoholfri Øl i baren ! 

  Der arbejdes i skrivende stund på et nyt og spændende koncept til vores 20 års fødselsdag til sommer, der kommer nærmere info om det senere.

  Kære venner pas godt på jer selv og hinanden

  Vi ses i Danmarks hyggeligste swinger klub.

  Knus

  Pete 

 • Nytårs aftens dag

  Kære venner.

  1000 tak for et dejligt og kaotisk år. Ja, heldigvis genåbnede klubberne og samfundet, og hold da op et run vi fik i Afrodite Club. Jeg tror, folk har savnet livsstilen, at swinge sammen, og at man psykologisk har været glad og tryg ved at vende tilbage til det vante!

  Jeg er snart ved at kaste op over Corona, men de facto er virussen her desværre endnu. I den forbindelse skal der lyde en dybtfølt tak for den ansvarlighed, vore gæster udviser. Det er simpelthen enestående.

  Vi gør mere end myndighederne anbefaler i klubben, og vi tager selvfølgelig situationen alvorligt.

  Nok om den irriterende virus!

  Jeg bliver jo altid kaldt Boss, som folk ynder at drille mig med, hvortil jeg altid svarer: ”Jeg er altså også vaskekone, når I er gået hjem!” Så som Boss vil jeg gerne takke alle vore dejlige gæster for et godt år og herlige stunder i Afrodite Club. Vi skaber rammen – I skaber hyggen! Tak for det. Det er eminent. Ligeledes en stor tak til vores fantastiske bar-personale og Daniel (altmuligmand) og Michell, vores webmaster, som har kreeret vores fine nye hjemmeside.

  Der knaldes fyrværkeri af i aften, og der knaldes også i Afrodite Club, hvor vi holder åbent i det gamle og nye år.

  Vi ønsker alle et godt og lykkebringende nytår

  Vi glæder til at ses i 2022

  knus

  Pete

 • Jul 2021

  Julen 2021

  Kære venner

  Vi vil gerne takke vore dejlige gæster for alle de skønne timer vi har tilbragt sammen i Afrodite Club.

  Vi har siden sidste genåbning haft en stor tilgang af nye gæster, som er steget i en ellers svær tid, i den forbindelse, skal der lyde et dybtfølt tak for det store ansvar der udvises, hvor man f.eks ringer afbud, pga evt. smitte.

  Sikkerhed og tryghed har altid ligget i Afrodite Club’s DNA og mange af vore gæster opfatter jo også klubben som deres fristed eller andet hjem, her er der tryghed, venlighed og diskretion.

  Jeg vil takke jer alle for at besøge og skabe en altid hyggelig stemning og stort tak til Bar-Personalet, i er de bedste, sikke et team vi har !

  Julefreden har sænket sig over Afrodite Club, men vi er allerede på Banen D 25 med JULEMANDENS KUGLER (æbleskiver) Gløg og hygge.

  Rigtig glædelig jul, pas godt på jer selv og hinanden.

  Kærlig Julehilsen

  Pete

  🎄❤️😉❤️🎄

 • Julen 2021
  Kære venner! 
  
  Efter sidste weekends særdeles vellykkede julefrokost tager vi nu hul på endnu en imødeset klubweekend med blandt andet en "Aktiv Aften" i morgen på programmet, hvilket vi naturligvis glæder os rigtig meget til.
  I løbet af den seneste uge har der været spekulation omkring, hvordan de nye restriktioner som følge af den beklageligvis mere og mere udbredte Corona-smitte vil påvirke klubgangen og de kommende store arrangementer som eksempelvis vores planlagte nytårsfest. Sandheden er, at ændringerne på nuværende tidspunkt bliver minimale, idet vi i praksis kun bliver underlagt den begrænsning ikke længere at måtte udskænke alkohol efter midnat. Anden påvirkning bliver der ikke, medmindre der kommer nye restriktioner frem mod jul, hvad vi naturligvis håber, at der ikke gør.
  Faktisk vil vi gerne benytte denne lejlighed til endnu en gang at sige jer alle rigtig mange tak for jeres adfærd i klubsammenhæng siden Corona'ens ankomst i vores hverdag. At vi har kunnet praktisere vores elskede livsstil i så flot et omfang og med så stor en tilslutning, som det har været tilfældet, uden at være ramt af gentagne smitteforskrækkelser, strider imod smittestatistikkerne på den positive måde og bærer vidne om den omsorg, hensyntagen, ansvarsfølelse og fællesskabsforståelse, I gang på gang udviser, og som vi er så uendeligt stolte af at kunne sige, at vi er synonym med. I har alle dage budt de nye smukt velkommen, taget hånd om de usikre, passet på de nervøse og taget ved lære af dem, der udvider horisonter, og altid har I vidst at sige til, når den mindste usikkerhed har meldt sig enten på forhånd eller undervejs på en klubaften..... fordi I alle gerne vil passe på hinanden..... og ikke alene vil I det - I gør det også i praksis. Jeres måde at begå jer blandt hinanden på er i disse tider et eksempel til efterlevelse i hele landet, og vi vil gerne hylde jer for at sætte såvel den fælles såvel som den individuelle tryghed og sikkerhed i højsædet. Det er jeres skyld, at vores personale har så mange gode aftener på arbejde og så mange gode historier at fortælle, og det er jeres skyld, at vi selv i så hårdt prøvede tider så længe har kunnet tilbyde et afbræk fra virkelighedens ind imellem barske realiteter. Et åndehul, hvor vi i stedet har kunnet mødes som mennesker og tage os godt af hinanden på både den ene og den anden måde. For de udviste hensyn, den udviste omsorg og den udviste næstekærlighed vil vi gerne sige jer en ubeskriveligt stor tak. Vi ved, at I også fremover vil repræsentere miljøet på bedst tænkelig vis og dermed sikre, at vi trods lange køer ved teststeder og varsler om flere vaccinestik kommer igennem disse svære vintermåneder med manér, og at vi fortsat har udsigt til mange dejlige aftener i Danmarks hyggeligste swingerklub. 
  
  Endnu en gang tak for den fantastiske støtte og opbakning til vores lille fristed, og tak fordi I passer på jer selv og hinanden.
  
  Knus Pete og personalet...
september 2022
M Ti O To F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930