Peters hjørne

 • Nye Madrasser

  🔴🔴Nye Madrasser🔴🔴 

  Kære gæster 

  Det er en stor glæde at kunne fortælle at vi på klubbens første sal, har fået 2 nye Madrasser. De er høje, solide og bløde, så velkommen til fræk leg i Danmarks Hyggeligste SwingerKlub 

  Kram Peter og Louise 

  PS: på fredag gir’ vi den første drink på huser, ses vi ?  👍😉

 • BDSM-Aften

  På lørdag 10/2 holder vi BDSM-Aften hvor Rigger Bo og hans Bunny Eva gæster klubben og laver opvisning og viser Japansk Bondage de har et unikt samspil og fantastisk kemi, så der er virkelig noget at lære hvis man vil se og lære kunsten Bondage. For ikke interesserede er der Alm Blandet Aften ! Vel mødt i BDSM-Universets mørke og forførende verden Tjek evt deres hjemmeside

  www.myshibari.dk

  Knus Pete og Lou

 • Nytårsaften

  Kære alle,

  Velkommen i år igen på årets sidste aften, hvor vi åbner kl 20 og holder alm Klubaften. Kl. 24 skåler vi det nye år ind med Champagne og derefter er der kransekage og fræk aften indtil lukketid kl 02 .

  Knus Peter og Lou

 • Jul

  Kære venner!

  Juletiden står for døren, og dette betyder traditionen tro også, at vi inviterer til julefrokost i Afrodite Club. Dette gør vi i år lørdag d. 18/11 og lørdag d. 09/12.

  Dermed fortsætter vi de senere års tendens med at afholde én i såvel lige som ulige uger, så der er mulighed for, at så godt som alle kan komme til én af dem. Vi vil jo gerne se så mange af jer glade mennesker som muligt.
  Spisende gæster inviteres til klokken 17.30 med forventet spisning klokken 18.00. Som altid er gæster, som ikke deltager i spisearrangementet, velkomne til klubaften efterfølgende fra klokken 20.00.

  Årets julefrokostmenu kommer til at tage sig velkendt ud, og I vil derfor kunne forvente følgende på bordet:

  • Hvide sild med karrysalat.
  • Æg og rejer
  • Fiskefilet
  • Frikadeller
  • Flæskesteg med rødkål
  • Medister
  • Leverpostej med bacon
  • Ris á la mande med kirsebærsovs til dessert.

  Der skulle med andre ord være noget for alle i klassisk dansk julefrokoststil.

  Tilmeldingen til julefrokosterne kan foretages telefonisk. Bemærk i samme ombæring, at tilmelding til julefrokosten og selve klubaftenen er to forskellige tilmeldinger, og at man ikke pr. automatik er tilmeldt klubaftenen, fordi man overfører til julefrokosten. Ganske som altid betaler man for klubentré i rede danske kontanter på selve dagen.
  Melder man sig til i god tid over telefonen, skal der falde en overførsel af beløb hurtigst muligt. Trækker man den over flere dage, anses det ikke som den bindende tilmelding, det er. Pladserne reserveres ikke til “måske”-tilmeldinger.
  Ønsker man at betale for julefrokosten i kontanter, kan dette gøres på klubaftenerne forinden. I så fald skal man dog huske at gøre opmærksom på det ved tilmeldingen til arrangementet, så personale og klubledelse ved, hvad der er at forholde sig til.

  Prisen for spisning ved årets julefrokoster er 200,-, og overførslen skal ske – med navneangivelse og arrangementsbestemmelse – til følgende konto:

  Reg. nr.: 2370
  Kontonr.: 8894713144

  Der er ikke nogen fast tilmeldingsfrist, men jo tidligere, I melder jer til, desto nemmere bliver det at danne sig et overblik over, så hvis I allerede nu går og ønsker jer en hyggelig aften med spisning blandt ligesindede i vort dejlige miljø, er det bare om at få meldt sig til. Samtidig understreges det endnu en gang, at en tilmelding til spisning er bindende, og at det derfor ikke er muligt at få beløbet refunderet, når man først er tilmeldt.

  Hermed er I alle inviteret til julefrokost, og vi håber at få en masse af jer af se til nogle herlige aftener i Afrodite Club. Vi glæder os allerede nu til at tage imod jer.

  De bedste hilsner fra Peter, Louise og hele Afrodite Clubs personalegruppe.

 • TerasseVarmer

  Halløjsa kære Afroditter ❤️

  Terrassen som Rene har bygget ( tak for det 👍 ) er nu helt færdig, Daniel har sat en kraftig Terasse-Varmer op til Rygerne, det er blevet en rigtig hyggekrog og Daniel og jeg er blevet så vilde med det, at vi nu er begyndt at RYGE ! Vi vil Fandme også være med nu !!!

  Smøger og Lakridspiber til Folket !!!

  Kram Daniel og Pete

  👍🏿
  😂
 • Åbent hus i Afrodite Club!

  Kære alle nysgerrige og interesserede sjæle.

  Lørdag d. 28/10 kl. 13:00 byder Afrodite Club endnu en gang velkommen til et åbent hus-arrangement, hvor man som besøgende ganske uforpligtende kan komme til at se klubben og møde vores dejlige personale. Vi slår dørene op fra klokken 13.00 og giver helt frem til klokken 18.00 alt fra en kop kaffe over en snak om stedet og miljøet til grundige rundvisninger samt muligheden for at tilmelde sig klubaftenen samme dag til en nedsat pris, hvis man er førstegangsbesøgende hos os. Lidt i gavehumør må man jo gerne være til sådan en festlig begivenhed.

  Umiddelbart stiler vi efter, at vi kan hjælpe gæsterne igennem en guidet tour i klubben kort tid efter ankomsten, så oplevelsen bedst muligt ligner den, man ville få på en almindelig klubaften. Såvel undervejs som efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål til personalet, som hellere end gerne deler ud af både viden og erfaring om klubben og miljøet. Derefter har man lov at summe lidt rundt eller slå sig ned med lidt forfriskninger sammen med de øvrige fremmødte, mens man fordøjer alle de nye indtryk. Klokken 18.00 giver vi såvel personalet som de besøgende mulighed for lige at få noget at spise, inden vi igen fra klokken 19.30 for nye – og 20.00 for de klubvante – byder velkommen til lørdagens specialarrangement, som man kan læse mere om i klubbens kalender.

  Der er ingen krav om telefonisk tilmelding til selve åbent hus-arrangementet, så vil man gerne kigge forbi, gør man det bare inden for ovennævnte tidsrum. Ønsker man at deltage i aftenens festligheder, skal man dog vanen tro sørge for at ringe ind, mens gæster fra om eftermiddagen bare kan give besked til personalet under deres besøg. På klubbens hjemmeside kan man finde alle de nødvendige kontaktinformationer samt læse lidt om god skik under klubbesøg, påklædningskrav og des lignende.

  Vi glæder os virkelig meget til at se alle jer, der måtte have lyst til at kigge forbi vores lille fristed og høre mere om den for os så højtagtede livsstil. Mød op med et smil på læben og lad os få en herlig dag ud af det sammen.

  De bedste hilsner fra Peter og hele personalegruppen i Afrodite Club.

 • SingleAften

  Single Aften

  Kære gæster, som noget nyt holder vi lør d 12 august Single Aften, denne aften selvsagt forbeholdt singlekvinder og singlemænd, så kære singler, hjerteligt velkommen til en fræk og spændende aften i Danmarks Hyggeligste Swinger Klub, vi glæder os til at ta’ imod jer.

  Knus

  Peter

 • Danmarks første Røgfrie klub

  Danmarks første røgfrie klub!

  Kære gæster!

  Efter grundig overvejelse og samtale med gæster og ansatte etc. har vi fra 1. juni valgt at flytte vores rygende gæster ud på terrassen, hvor der er lavet en hygge-rygekrog under solsejl og med terrassevarmer. Debatten om rygning i klubben har kørt blandt andet på de sociale medier, og selvom vi har et rigtigt godt udsugningssystem, der faktisk fungerer optimalt sammenlignet med andre klubber, kan røgen aldrig undgåes helt.

  Vi håber, at vores rygende gæster tager godt imod vores nye tiltag, og at vi samtidig får flere ikke-rygere, der hidtil har søgt andetsteds hen af førnævnte årsag, på besøg hos os i fremtiden

  Vi har en rigtig hyggelig terrasse, og hjørnet bliver som sagt en hyggekrog for dem, der skal have en tiltrængt cigaret efter dejlig sex!

  Der er desuden rigtig godt besøgt i Afrodite Club for tiden. Så meget, så vi har måttet udvide vores parkeringsplads, så man kan holde “lige ved døren.”

  Knus

  Pete

 • Parkering

  Kære Afroditter

  Vi er nu igang med en kommende skyttegravskrig mod Putin!!!

  😂

  Nå ok så, i weekenden udvider vi vores parkeringsplads. Vi har stigende besøg, og det er jo dejligt, men selvom vi har to parkeringspladser overfor klubben, vælger vi nu at udvide vores egen, så vore gæster kan køre “lige til døren.”

  Knus

  Pete

  😎

 • Nyt 2023

  Status og ændring i Afrodite Club

  Kære gæster, 2023 er kommet supergodt i gang, med mange nye dejlige gæster, for 14 dage siden slog vi besøgsrekord, siden coronalukningen og i lørdags var vi igen tæt på, derimod er besøgene om onsdagen aftagende, det ser ud til at Swinger-Folket helst vil komme i weekenderne, derfor lukker vi pt ned for onsdag, ikke permanent, men pt, således er der hver torsdag Adonis Club (kun for Herrer) fredag Alm bla aften og lørdag altid speciel arrengement.

  Vi har fået en del nye madrasser og ny Aircondition i klubben, så man nu kan vælge mellem de kendte madrasser og de nye i læderlook.

  Vi takker af hjertet for alle besøg og udvikler løbende Afrodite Club, sidst med det meget populære arrengement : Super-Aktiv aften som er blevet en stor succes !

  Marts, forårsmåneden står for døren, vi glæder os til at byde velkommen i Danmarks Hyggeligste SwingerClub.

  Knus og forårs hilsen

  Pete

 • Adonis Club

  Adonis

  Kære venner – det vil sige jer mænd!

  Så er det torsdag d. 5/1-23, at vi åbner Adonis Club igen fra kl. 20-02 for bi-nysgerrige, bi- og homoseksuelle mænd. Denne aften er klubben tilegnet fræk, hed sex og samvær mellem mænd i alle aldre (fra 18 år og opefter), så kom og udlev dine hotte fantasier med en eller flere fyre, måske i det sorte BDSM-univers eller med blid vaniljesex. Mulighederne er mange, valget er dit, og hele klubben står klar til en fræk aften med lækker mandesex. I skal bare kigge ind og slå jer løs!

  Entre: 150 kr. 

  Tilmelding på tlf. 62623231

  Vel mødt! Vi glæder os til at se jer!

  Kram

  Pete

 • Nytår

  Kære venner!

  Først og fremmest håber vi, at I alle har haft en rigtig dejlig jul, og at I må være kommet sikkert og trygt igennem højtiden med mætte maver og nogle dejlige gaver. 

  Årsskiftet nærmer sig hastigt, og i den forbindelse vil vi i Afrodite Club gerne have lov at sige jer allesammen mange tak for det forgangne år med en lille hilsen, der både opsummerer 2022 og ser frem imod 2023. 

  For at starte med det første er vi rigtig glade for at være kommet sikkert og stabilt igennem endnu et år, der har budt på udfordringer forårsaget af situationerne ude i den store verden. Alle disse omstændigheder til trods har vi stadig oplevet et meget loyalt fremmøde, og starten af året bød desuden på en rigtig flot tilstrømning af gæster, som ønskede at se og opleve vores lille fristed, hvilket vi selvfølgelig altid bliver glade for og i disse tider er dybt taknemmelige for. 

  Derudover har vi haft mulighed for at opdatere nogle af klubbens faciliteter, heriblandt madrasser og massagebriks, samt at føre nogle drømme og tidligere  hengemte arrangementer ud i virkeligheden med såvel en swingerfestival som et åbent hus-arrangement, og begge dele er noget, I som gæster i en eller anden afskygning også vil komme til at opleve i det nye år. 

  Alt i alt er vi superglade for, at vi nu kan gøre status over et år, der objektivt set kunne have budt på markant større usikkerhed, men som nu i stedet har efterladt klubben med mulighed for at byde på endnu flere spændende projekter og arrangementer i det nye år. Og apropos det nye år…

  I år 2023 har vi allerede nu helt konkrete og i kalenderen synlige planer om at udvide udbuddet af faste arrangementer i klubben, ligesom der også er flere specialarrangementer i støbeskeen. 

  Blandt de nye arrangementer har vi blandt andet “Superaktiv Aften,” som bliver en aften, hvor man mere eller mindre forpligter sig til at være aktivt deltagende og involveret i de seksuelle udskejelser, medmindre man selvfølgelig vil lege med sig selv eller fremføre et show for de øvrige gæster. Er man ny gæst eller måske lidt mere udforskende og observerende i sin tilgang til klubbesøg, anbefaler vi derfor, at man overvejer et af de mange øvrige arrangementer, vi har i kalenderen. 

  Foruden “Superaktiv Aften” byder vi også på et comeback i arrangementsudvalget, når vi hver torsdag fra 05/01 og frem byder velkommen til mandeaftenen “Adonis Club.” Denne aften har tidligere været på programmet for en god håndfuld år siden, og nu gør den atter sit indtog for de mænd, der måtte være interesserede i en aften udelukkende i mændene tegn. Den helt præcise beskrivelse af arrangementet kan læses på vores hjemmeside. 

  Udover disse nye og tilbagevendte indslag i kalenderen vil der også være flere specialarrangementer at se frem til på udvalgte lørdage i løbet af det kommende år, så hvis man er til blandt andet reb, slagteknik, hypnose, tantra eller måske bare et sexologisk foredrag, er det bare om at holde sig orienteret i kalenderen. Enkelte af de ovennævnte er allerede skrevet ind til det kommende kvartal, og vi glæder os til at se en masse nysgerrige sjæle på de udvalgte aftener. 

  Afslutningsvis vil vi endnu en gang ønske jer et rigtig godt nytår og sige jer en dybtfølt tak for al opbakning og deltagelse i det snart overståede år. Nye som gamle i gårde er I gæster omdrejningspunktet i klubben, og vi glæder os over hvert et besøg, I aflægger os, hvor vi får mulighed for at skabe de bedst tænkelige rammer for lige præcis jeres ønsker, fantasier og udfoldelser. Må vi sammen have mange gode oplevelser i vente i 2023 i Danmarks hyggeligste swingerklub.

  Knus og kæmpestore nytårshilsner fra Peter og personalet i Afrodite Club. 

 • Super aktiv aften

  Helt ny type arrangement i Danmark !

  Vi prøver nu et helt nyt koncept af, som faktisk udvisker normalt gældende regler. Det nye består i at man ved tilmelding, samtykker i defacto at være aktiv i klubben når man er der, dvs at man forpligter sig til at være seksuelt fysisk aktiv minimum med sig selv eller andre af andet eller eget køn.

  Denne aften er for absolut afklarede Swingere, der kommer for primært at sexe og i mindre grad socialisere.

  Hvad er Aktivt : Massage, Crosdressing, Bdsm, solosex, GB, bi-sex, hetrosex ect.

  Hvad er Ikke Aktivt : Spabad, snakke, kaffedrikning og passivitet.

  Vi glæder os til at prøve dette nye arrangement af i starten af 2023 og håber det vil friste vores afklarede gæster og dermed blive et spændende krydderi i sexlivet.

  Knus Pete

 • NytårsFest

  Kære venner!

  Flere har spurgt til den, og nu kan vi bekræfte forespørgslerne: Ja, vi kommer til at holde nytårsfest i Afrodite Club! 

  Præcis som sidste år vil vi kunne byde vores skønne gæster velkommen fra klokken 20.00, hvorfra vi så ellers ønsker os masser af dejlige timer med masser af glade og feststemte mennesker. 

  Når klokken slår tolv, byder vi naturligvis på et glas bobler og et stykke hjemmelavet kransekage. Nytårskyssene må folk dog selv arrangere indbyrdes, for ellers går bossens læber i stykker.  

  Kom og skyd nytåret ind med alle tiders nytårsknald i Afrodite Club. Priserne følger de vante, som står at finde på hjemmesiden. 

  Vi glæder os virkelig meget til at se jer.

  Knus fra Peter (Tarzan) og personalet i Danmarks hyggeligste swingerklub. 

  P.S.: Der er desuden stadig pladser at få, såfremt man ønsker at deltage i årets anden julefrokost d. 17/12. Ring ind og meld jer til, hvis I vil være sikre på at kunne være med til spisningen.  Sidste tilmeldingsfrist er onsdag d. 14/12.

 • Juletid

  Juletid

  Det er den 24 nov og aften tågen ligger smukt om Ringe i det skønne midtfynske, hele dagen er Afrodite blevet pyntet festligt op til jul af Peter (Tarzan) min højre hånd og jeg, til julemusik ! Alt er handlet ind til på lørdag hvor årets første julefrokost afholdes og vi glæder os vildt meget til den bedste tid på året….

  Der er præcist en måned til juleaften ! Barpersonalet og jeg vil gerne ønske alle en velsignet og fræk måned, med håb om gensyn og nysyn i Danmarks Hyggeligste Swinger Klub.

  Kære venner pas godt på jer selvom hinanden

  Varme julehilsner

  Pete

  ❤️🎅❤️

maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031