Kategorier
Nyt fra klubben

Nytår

Kære venner!

Først og fremmest håber vi, at I alle har haft en rigtig dejlig jul, og at I må være kommet sikkert og trygt igennem højtiden med mætte maver og nogle dejlige gaver. 

Årsskiftet nærmer sig hastigt, og i den forbindelse vil vi i Afrodite Club gerne have lov at sige jer allesammen mange tak for det forgangne år med en lille hilsen, der både opsummerer 2022 og ser frem imod 2023. 

For at starte med det første er vi rigtig glade for at være kommet sikkert og stabilt igennem endnu et år, der har budt på udfordringer forårsaget af situationerne ude i den store verden. Alle disse omstændigheder til trods har vi stadig oplevet et meget loyalt fremmøde, og starten af året bød desuden på en rigtig flot tilstrømning af gæster, som ønskede at se og opleve vores lille fristed, hvilket vi selvfølgelig altid bliver glade for og i disse tider er dybt taknemmelige for. 

Derudover har vi haft mulighed for at opdatere nogle af klubbens faciliteter, heriblandt madrasser og massagebriks, samt at føre nogle drømme og tidligere  hengemte arrangementer ud i virkeligheden med såvel en swingerfestival som et åbent hus-arrangement, og begge dele er noget, I som gæster i en eller anden afskygning også vil komme til at opleve i det nye år. 

Alt i alt er vi superglade for, at vi nu kan gøre status over et år, der objektivt set kunne have budt på markant større usikkerhed, men som nu i stedet har efterladt klubben med mulighed for at byde på endnu flere spændende projekter og arrangementer i det nye år. Og apropos det nye år…

I år 2023 har vi allerede nu helt konkrete og i kalenderen synlige planer om at udvide udbuddet af faste arrangementer i klubben, ligesom der også er flere specialarrangementer i støbeskeen. 

Blandt de nye arrangementer har vi blandt andet “Superaktiv Aften,” som bliver en aften, hvor man mere eller mindre forpligter sig til at være aktivt deltagende og involveret i de seksuelle udskejelser, medmindre man selvfølgelig vil lege med sig selv eller fremføre et show for de øvrige gæster. Er man ny gæst eller måske lidt mere udforskende og observerende i sin tilgang til klubbesøg, anbefaler vi derfor, at man overvejer et af de mange øvrige arrangementer, vi har i kalenderen. 

Foruden “Superaktiv Aften” byder vi også på et comeback i arrangementsudvalget, når vi hver torsdag fra 05/01 og frem byder velkommen til mandeaftenen “Adonis Club.” Denne aften har tidligere været på programmet for en god håndfuld år siden, og nu gør den atter sit indtog for de mænd, der måtte være interesserede i en aften udelukkende i mændene tegn. Den helt præcise beskrivelse af arrangementet kan læses på vores hjemmeside. 

Udover disse nye og tilbagevendte indslag i kalenderen vil der også være flere specialarrangementer at se frem til på udvalgte lørdage i løbet af det kommende år, så hvis man er til blandt andet reb, slagteknik, hypnose, tantra eller måske bare et sexologisk foredrag, er det bare om at holde sig orienteret i kalenderen. Enkelte af de ovennævnte er allerede skrevet ind til det kommende kvartal, og vi glæder os til at se en masse nysgerrige sjæle på de udvalgte aftener. 

Afslutningsvis vil vi endnu en gang ønske jer et rigtig godt nytår og sige jer en dybtfølt tak for al opbakning og deltagelse i det snart overståede år. Nye som gamle i gårde er I gæster omdrejningspunktet i klubben, og vi glæder os over hvert et besøg, I aflægger os, hvor vi får mulighed for at skabe de bedst tænkelige rammer for lige præcis jeres ønsker, fantasier og udfoldelser. Må vi sammen have mange gode oplevelser i vente i 2023 i Danmarks hyggeligste swingerklub.

Knus og kæmpestore nytårshilsner fra Peter og personalet i Afrodite Club.