Kategorier
Nyt fra klubben

Jul

Kære venner!

Juletiden står for døren, og dette betyder traditionen tro også, at vi inviterer til julefrokost i Afrodite Club. Dette gør vi i år lørdag d. 18/11 og lørdag d. 09/12.

Dermed fortsætter vi de senere års tendens med at afholde én i såvel lige som ulige uger, så der er mulighed for, at så godt som alle kan komme til én af dem. Vi vil jo gerne se så mange af jer glade mennesker som muligt.
Spisende gæster inviteres til klokken 17.30 med forventet spisning klokken 18.00. Som altid er gæster, som ikke deltager i spisearrangementet, velkomne til klubaften efterfølgende fra klokken 20.00.

Årets julefrokostmenu kommer til at tage sig velkendt ud, og I vil derfor kunne forvente følgende på bordet:

  • Hvide sild med karrysalat.
  • Æg og rejer
  • Fiskefilet
  • Frikadeller
  • Flæskesteg med rødkål
  • Medister
  • Leverpostej med bacon
  • Ris á la mande med kirsebærsovs til dessert.

Der skulle med andre ord være noget for alle i klassisk dansk julefrokoststil.

Tilmeldingen til julefrokosterne kan foretages telefonisk. Bemærk i samme ombæring, at tilmelding til julefrokosten og selve klubaftenen er to forskellige tilmeldinger, og at man ikke pr. automatik er tilmeldt klubaftenen, fordi man overfører til julefrokosten. Ganske som altid betaler man for klubentré i rede danske kontanter på selve dagen.
Melder man sig til i god tid over telefonen, skal der falde en overførsel af beløb hurtigst muligt. Trækker man den over flere dage, anses det ikke som den bindende tilmelding, det er. Pladserne reserveres ikke til “måske”-tilmeldinger.
Ønsker man at betale for julefrokosten i kontanter, kan dette gøres på klubaftenerne forinden. I så fald skal man dog huske at gøre opmærksom på det ved tilmeldingen til arrangementet, så personale og klubledelse ved, hvad der er at forholde sig til.

Prisen for spisning ved årets julefrokoster er 200,-, og overførslen skal ske – med navneangivelse og arrangementsbestemmelse – til følgende konto:

Reg. nr.: 2370
Kontonr.: 8894713144

Der er ikke nogen fast tilmeldingsfrist, men jo tidligere, I melder jer til, desto nemmere bliver det at danne sig et overblik over, så hvis I allerede nu går og ønsker jer en hyggelig aften med spisning blandt ligesindede i vort dejlige miljø, er det bare om at få meldt sig til. Samtidig understreges det endnu en gang, at en tilmelding til spisning er bindende, og at det derfor ikke er muligt at få beløbet refunderet, når man først er tilmeldt.

Hermed er I alle inviteret til julefrokost, og vi håber at få en masse af jer af se til nogle herlige aftener i Afrodite Club. Vi glæder os allerede nu til at tage imod jer.

De bedste hilsner fra Peter, Louise og hele Afrodite Clubs personalegruppe.