Ny i klub

Det er svært at være ny i swingerlivet. Det er sted med mange myter og antagelser som sjældent har noget med virkeligheden at gøre. Hvis du eller I har lyst til at prøve det af så er Afrodite Club stedet hvor det kan gøres stille og roligt og i helt eget tempo. Det er ikke uden grund at vi er Danmarks hyggeligste swingerklub!

Vigtigst af alt er, at

  • Der sker intet du ikke ønsker der skal ske!
  • Klubben er der for dig. Hvis du er det mindste smule usikker eller utilpas så kontakter du medarbejderne i baren. De er der for din skyld og har masser erfaring
  • Der er absolut ikke noget krav om at du skal have sex. Mange kommer lige så meget for stemningen og for at samle appetit til sex med egen partner.
  • Gæster og personale er søde og rare mennesker og har fuld forståelse for den nervøsitet du eventuelt måtte have den første gang.
  • Der er stor fokus på sikker sex
  • Alle i klubben er i ‘samme båd’ og der er en står grad af diskretion. Hvad der sker i klubben bliver i klubben!

Som ny bør du/I bruge lidt tid på siden – læs om regler, dresscode, tilmeldning og se lidt billeder fra klubben.

Her er svar på nogle af de spørgsmål vi hører mest fra nye gæster – måske kan du finde svar på noget af det du selv er usikker på. Hvis du har nogle spørgsmål som ikke er besvaret er du meget velkommen til at kontakte os.


Hvor gamle er dem, der kommer? 

Minimum 18 år. Der er ingen øvre grænse, og vores gennemsnitsalder er nok ca. 35-45 år – det varierer fra aften til aften. Er du ældre end gennemsnitsalderen er du også meget velkommen. Der vil uden tvivl være gæster på din alder, og i øvrigt er sex mellem personer i forskellige aldersgruppe lovligt i Danmark 😉

Hvad skal man have med? 

Lidt kontanter og sit gode humør. Der er mulighed for bad og der findes håndklæder osv. i klubben. Læs eventuelt om dresscode.

Skal man ringe først eller bare møde op?

Man ringer og tilmelder sig med navn og telefonnummer. Der må højst være 3 mand pr. kvinde, og på den måde styrer vi fordelingen.

Hvad nu, hvis jeg møder naboen?

Ja, Danmark er et lille land! Der er fuld diskretion og tavshedspligt ifm. klubbesøg. Hvad der sker i klubben, bliver i klubben. Vi er lidt alle i samme båd.

Skal men være aktiv første gang?

Nej. Man styrer selv tempoet. Faktisk kan man sidde fuldt påklædt ved langbordet i bar-området hele aftenen.

Skal man ankomme til åbningstid?

Ja. Som ny ankommer man kl. 19.30 og får en guidet rundvisning med forklaring undervejs. Som fast medlem kan man ankomme, når man har lyst. Se også tilmeldning og åbningstid.

Hvem kommer i klubben?

Det gør Hr og Fru Danmark, høj som lav, ung som gammel. Fællesnævneren er, at det er folk med overskud til at prøve nyt og udforske swingerlivet. Her er man faktisk ret ligestillet i klub, fordi man er letpåklædt.

Hvad pokker skal jeg have på?

Se dresscode men mændene går tit i boxershorts, kilt, harness mm. Kvinderne går ofte i frækt undertøj, underkjole mm. Vi har nudister, der går nøgne rundt, andre er SM-relateret påklædt, læder, latex osv.. Mangfoldigheden er stor i klubben.

Skal man være medlem for at komme i klub?

Nej. Man skal dog købe et gæstekort for en enkelt aften eller vælge at melde som ind som medlem. Medlemskabet gælder i et år fra oprettelsesdatoen. Se priser.

Hvor mange kommer der ?

Ja, det er jo svært at spå om fremtiden, kl 14 hvor telefontiden starter kan der i princippet være 0 tilmeldt og så ka’ vi alligevel blive mange den aften, så det er et øjebliksbillede, man reelt ikke ka’ bruge til noget. Vi holder ikke åbent for mindre end 15 personer og max 65 og en fordeling på max 3 mand pr kvinde.

Skal man dyrke sikker sex med egen partner? 

Nej, men ellers er det altid sikker sex, og kondomer og glidecreme findes i klubben.