Kategorier
Nyt fra klubben

Åbent hus i Afrodite Club!

Kære alle nysgerrige og interesserede sjæle.

Lørdag d. 28/10 kl. 13:00 byder Afrodite Club endnu en gang velkommen til et åbent hus-arrangement, hvor man som besøgende ganske uforpligtende kan komme til at se klubben og møde vores dejlige personale. Vi slår dørene op fra klokken 13.00 og giver helt frem til klokken 18.00 alt fra en kop kaffe over en snak om stedet og miljøet til grundige rundvisninger samt muligheden for at tilmelde sig klubaftenen samme dag til en nedsat pris, hvis man er førstegangsbesøgende hos os. Lidt i gavehumør må man jo gerne være til sådan en festlig begivenhed.

Umiddelbart stiler vi efter, at vi kan hjælpe gæsterne igennem en guidet tour i klubben kort tid efter ankomsten, så oplevelsen bedst muligt ligner den, man ville få på en almindelig klubaften. Såvel undervejs som efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål til personalet, som hellere end gerne deler ud af både viden og erfaring om klubben og miljøet. Derefter har man lov at summe lidt rundt eller slå sig ned med lidt forfriskninger sammen med de øvrige fremmødte, mens man fordøjer alle de nye indtryk. Klokken 18.00 giver vi såvel personalet som de besøgende mulighed for lige at få noget at spise, inden vi igen fra klokken 19.30 for nye – og 20.00 for de klubvante – byder velkommen til lørdagens specialarrangement, som man kan læse mere om i klubbens kalender.

Der er ingen krav om telefonisk tilmelding til selve åbent hus-arrangementet, så vil man gerne kigge forbi, gør man det bare inden for ovennævnte tidsrum. Ønsker man at deltage i aftenens festligheder, skal man dog vanen tro sørge for at ringe ind, mens gæster fra om eftermiddagen bare kan give besked til personalet under deres besøg. På klubbens hjemmeside kan man finde alle de nødvendige kontaktinformationer samt læse lidt om god skik under klubbesøg, påklædningskrav og des lignende.

Vi glæder os virkelig meget til at se alle jer, der måtte have lyst til at kigge forbi vores lille fristed og høre mere om den for os så højtagtede livsstil. Mød op med et smil på læben og lad os få en herlig dag ud af det sammen.

De bedste hilsner fra Peter og hele personalegruppen i Afrodite Club.