Peters hjørne

 • Foto session

  Her til aften har vi holdt fotosession i Afrodite Club

  Vi fik taget en masse gode billeder til den nye hjemmeside – høj stemning og arbejde går fint hånd i hånd….Vi glæder os til at se og vise resultatet i nær fremtid.

  Knus Pete

 • Julefrokost(er)

  Så er der nyt om de kommende julefrokoster.

  De bliver afholdt Lørdag 13/11 og Lørdag 4/12, og vi byder jer hjerteligt velkommen til julefrokost i Danmarks Hyggeligste Swingerklub! Der er “kun” 48 pladser og der er rift om pladserne, idet der allerede er forhåndstilmeldinger.

  Menuen er som følger:

  Menu :

  • Fiskebord, Sild, Fiskefilet, Æg og Rejer
  • Lunt bord : Frikadeller, Leverposteg, Flæskesteg, Medister
  • Dessert : Ris A La Mande

  Tidspunkt 16.45-17.00.

  Prisen er kr. 150 der overføres til reg 2370 konto nr 7554805870. Husk at skrive navn på overførslen.

  Vi glæder os til at se jer til en af årets største fester i Afrodite Club.

  Gæster der ikke ønsker at spise med er velkomne kl. 20 som sædvanlig.

  De bedste Julehilsner Peter og Barparsonalet !

  Billede af OpenClipart-Vectors fra Pixabay

 • Klubaften lørdag 2/10

  Kære venner!

  Denne første oktoberweekend hjalp I os fint i gang med i går, og i aften har vi så en aktiv aften stående på programmet. Interessen for dette arrangement har på forhånd været meget stor, hvilket også har kunnet aflæses på vores tilmeldingsliste. Derfor tegner det til at blive en travl aften for vores smilende ansigt bag baren, og har I lyst til at give hende endnu mere travlt, så ring endelig og meld jer til aftenens sammenkomst.

  Klubben står klar med alle sine faciliteter til at give jer så fræk og lystig en aften som muligt. Vi glæder os til at tage imod jer og mærke den dejlige stemning, I altid spreder.

  Knus Pete og bargruppen…

 • Klubaften onsdag 29/9

  Kære venner!

  September nærmer sig sin ende, og vi har tænkt os at gøre vort bedste for at sende den så godt ud af dette kalenderår som muligt ved – sammen med alle jer dejlige gæster – at holde en herlig aften i Danmarks hyggeligste swingerklub.

  Dette bliver i øvrigt også første gang, vi kan byde velkommen med vores nye åbningstider, som nu er de samme hele ugen igennem, nemlig fra 20.00-02.00.

  Barpersonalet, som i dag er en langhåret gut i lændeklæde, samt alle klubbens faciliteter står klar til at tage imod jer med smil og åbne arme.

  Vi glæder os til at se jer.

  Knus Pete og bargruppen…

 • Klubaften lørdag 25/9

  Kære venner!

  Lørdagene er sædvanligvis reserveret til specialarrangementer i Afrodite Club, og i dag er der et helt særligt et på programmet, når vi byder velkommen til en BDSM-inspireret aften.

  Alle gæster har naturligvis lov at lægge vejen forbi som altid, men i dag sker der det særlige, at indehaveren selv holder foredrag om og opvisning i slagteknikker, opbygning af stimulans gennem brug af slagredskaber samt kroppens reaktion på denne stimulans.

  Alt dette sker med hjælp fra en af vores skønne barvagter, som nådigst har indvilliget i at være modtager af disse smæk og demonstrationer. Når kursus og demonstration er overstået, vil der være mulighed for selv at prøve disse metoder og teknikker af, ligesom den øvrige del af klubben står til rådighed for almindelig swinging på det, der ellers er en klassisk aften med den vante to mand pr. kvinde-fordeling.

  Festlighederne starter klokken 20.00, barvagt-parret er friske og kørt i stilling, og “lektor Spælling” er i topform og klar til at øse ud af sin erfaring.

  Vi glæder os til at byde jer velkommen til en superfræk aften.

  De bedste hilsner fra ham den langhårede i lændeklædet…

 • Fredag i klubben

  Kære venner! Stormen har lagt sig, og vi er nu på vej ind i en klubmæssigt rigtig interessant weekend. Denne fredag – der på kalenderbladet oven i købet viser, at der kun er tre måneder til jul – byder vi velkommen til en klassisk aften, der har haft en fin interesse om sig de seneste dage. Bag baren placerer vi et rutineret og imødekommende par med godt humør, der glæder sig meget til at tage imod alle jer lystne gæster. Madrasserne er klar, spa’en er tændt, og festen sættes i gang fra klokken 20.00 som sædvanlig. Så selvom der stadig er tre måneder til jul, skal der ikke være nogen tvivl: Her hos os må I hjertens gerne pakke både det bløde og det hårde ud i aften. Vi ses til en dejlig aften i Danmarks hyggeligste swingerklub.

  Knus Pete og personalet…

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031