Kategorier
Nyt fra klubben

Kalendernyt

Kære venner!

Så nåede vi ind i en ny september-uge efter et veloverstået specialarrangement med flotte besøgstal lørdag, hvor vi havde “Frodige Kvinders Aften” på programmet. Det er altid skønt at byde søde mennesker velkommen, og vi er selvfølgelig taknemmelige for den udviste støtte og interesse for vores lille klub. Mange tak for den.

Forud for denne uges klubaktive dage har vi et par noter og rettelser i forhold til vores kalender, som det er vigtigt at få gjort opmærksom på, så I kære gæster og besøgende kan tage stilling til dem og tilpasse jer efter dem, hvis I planlægger besøg hos os i løbet af den kommende tid.
Først og fremmest – og mest presserende – har der som skrevet i vores kalender længe været planlagt en lukket aften den kommende lørdag, d. 24/09. Denne står stadig ved magt, så skulle I have lyst til at komme at besøge klubben i denne uge, anbefaler vi, at man enten skriver sig på til arrangementet onsdag eller arrangementet fredag. Begge aftener følger den vante struktur, så den står på en “Fræk Onsdag” i morgen og en “Almindelig Klubaften” fredag, og til begge arrangementer er der allerede forhåndstilmeldinger, så vi glæder os som altid til at byde velkommen til en dejlig aften i vores hyggelige omgivelser.

Dernæst retter vi naturligvis fejlen i kalenderen angående vores julefrokoster, som står til at ligge i lige uger, begge to. Dette er selvfølgelig i strid med vores normale model, som foreskriver en julefrokost i såvel en lige som ulige uge. Derfor bliver de nye datoer lørdag d. 19/11-22 og lørdag d. 10/12-22. Vi håber selvfølgelig at se så mange af jer glade mennesker som muligt til det, der plejer at være et af årets højdepunkter.

Hav en herlig uge, alle som én…

De bedste hilsner fra Peter og personalet i Afrodite Club.