Kategorier
Nyt fra klubben

Julefrokost

Kære venner!

Tilmeldingerne er allerede begyndt at komme, så nu er vi klar med såvel de endelige tidspunkter som priser og den endelige menu til dette års to julefrokoster.

Første julefrokost kommer til at ligge lørdag d. 26/11-22, og anden julefrokost kommer til at ligge lørdag d. 17/12-22. Begge kommer de til at løbe af stablen fra klokken 16.45, og prisen for deltagelse til spisning er 175,- pr. person.

Det maksimale antal gæster til spisning er 48, og da vi som nævnt allerede har fået tilmeldinger til julefrokosterne, anbefaler vi, at man bliver skrevet op i så god tid som muligt, hvis man gerne vil være sikret en plads.


Deltagelsen til klub-arrangementet efterfølgende sker som altid efter klubbens normale prissætning.

Indbetaling til spisning ved overførsel hertil:

Reg.nr.: 2370
Kontonr.: 7554805870

Menuen til dette års julefrokoster bliver endnu engang det klassiske kolde/lune julebord, og de følgende retter vil blive sat på bordet:

Rugbrød
Franskbrød
Diverse smør og tilbehør

Hvide sild
Karrysild
Fiskefilet
Æg
Rejer

Frikadeller
Flæskesteg
Leverpostej med bacon og champignon
Medisterpølse

Ris á la mande

Dermed skulle der være nok til at mætte selv de mest sultne maver og lægge en god bund til en herlig klubaften efterfølgende. I alle fald glæder vi os rigtig meget til at byde jer alle sammen velkommen til endnu et par festlige juletemadage i Danmarks hyggeligste swingerklub. Kom glad, alle som én.

De bedste hilsner fra Peter og personalegruppen i Afrodite Club.