Kategorier
Nyt fra klubben

Åbent Hus

Kære venner!

Den har været borte fra programmet i hele corona-tiden, men nu vender den tilbage for fuld styrke efter et kalenderår med både flot tilstrømning af deltagere, en mindre modernisering og en veloverstået festival og rund fødselsdag (20 år): Lørdag d. 15/10-22 byder Afrodite Club velkommen til vores første Åbent Hus-arrangement i alt for lang tid, og vi glæder os til at byde alle jer nysgerrige sjæle velkommen.

Arrangementet løber af stablen fra klokken 13.00-18.00, og der vil være gratis kaffe og te samt kage til alle besøgende gæster, ligesom vi selvfølgelig også vil være i gavehumør og uddele gratis medlemskab til alle jer, der besøger os for første gang.
Ønsker man derefter at veksle sit besøg om eftermiddagen til et klubbesøg selvsamme aften, smider vi derudover en klækkelig rabat på entréprisen oven i puljen.

Arrangementet kommer til at foregå sådan, at man ved ankomst får mulighed for at komme med rundt på en guidet rundvisning i klubben, som der også er skik for at gøre det på klubaftenerne. Efter rundvisningen vil flere medlemmer af klubbens erfarne og kyndige personale stå klar til at svare på eventuelle spørgsmål, og der vil være mulighed for at forsyne sig med lidt til ganen i klubbens stue- og barområde.
Fra klokken 18.00 giver vi personalet et lille pusterum og gæsterne mulighed for at komme ud at spise, og så slår vi dørene op til en festlig aften fra klokken 20.00. Her skal alle gæster, nye som erfarne, naturligvis være velkomne.

Der er ingen telefonisk tilmelding påkrævet for at deltage i arrangementet, men ønsker man at deltage om aftenen, skal der enten ringes ind eller gives besked ved fremmøde om eftermiddagen. Klubbens kontaktinformationer findes på hjemmesiden, hvor man også kan gøre sig bekendt med regelsæt for god klubopførsel samt påklædningskrav med videre.

Vi glæder os virkelig meget til at se alle jer, der gerne vil snuse til vores skønne og afholdte livsstil. Tag det gode humør med og lad os få stablet et forrygende arrangement på benene.

De bedste hilsner fra Peter og personalegruppen i Afrodite Club.