Kategorier
Nyt fra klubben

Julen 2021

Kære venner! 

Efter sidste weekends særdeles vellykkede julefrokost tager vi nu hul på endnu en imødeset klubweekend med blandt andet en "Aktiv Aften" i morgen på programmet, hvilket vi naturligvis glæder os rigtig meget til.
I løbet af den seneste uge har der været spekulation omkring, hvordan de nye restriktioner som følge af den beklageligvis mere og mere udbredte Corona-smitte vil påvirke klubgangen og de kommende store arrangementer som eksempelvis vores planlagte nytårsfest. Sandheden er, at ændringerne på nuværende tidspunkt bliver minimale, idet vi i praksis kun bliver underlagt den begrænsning ikke længere at måtte udskænke alkohol efter midnat. Anden påvirkning bliver der ikke, medmindre der kommer nye restriktioner frem mod jul, hvad vi naturligvis håber, at der ikke gør.
Faktisk vil vi gerne benytte denne lejlighed til endnu en gang at sige jer alle rigtig mange tak for jeres adfærd i klubsammenhæng siden Corona'ens ankomst i vores hverdag. At vi har kunnet praktisere vores elskede livsstil i så flot et omfang og med så stor en tilslutning, som det har været tilfældet, uden at være ramt af gentagne smitteforskrækkelser, strider imod smittestatistikkerne på den positive måde og bærer vidne om den omsorg, hensyntagen,  ansvarsfølelse og fællesskabsforståelse, I gang på gang udviser, og som vi er så uendeligt stolte af at kunne sige, at vi er synonym med. I har alle dage budt de nye smukt velkommen, taget hånd om de usikre, passet på de nervøse og taget ved lære af dem, der udvider horisonter, og altid har I vidst at sige til, når den mindste usikkerhed har meldt sig enten på forhånd eller undervejs på en klubaften..... fordi I alle gerne vil passe på hinanden..... og ikke alene vil I det - I gør det også i praksis. Jeres måde at begå jer blandt hinanden på er i disse tider et eksempel til efterlevelse i hele landet, og vi vil gerne hylde jer for at sætte såvel den fælles såvel som den individuelle tryghed og sikkerhed i højsædet. Det er jeres skyld, at vores personale har så mange gode aftener på arbejde og så mange gode historier at fortælle, og det er jeres skyld, at vi selv i så hårdt prøvede tider så længe har kunnet tilbyde et afbræk fra virkelighedens ind imellem barske realiteter. Et åndehul, hvor vi i stedet har kunnet mødes som mennesker og tage os godt af hinanden på både den ene og den anden måde. For de udviste hensyn, den udviste omsorg og den udviste næstekærlighed vil vi gerne sige jer en ubeskriveligt stor tak. Vi ved, at I også fremover vil repræsentere miljøet på bedst tænkelig vis og dermed sikre, at vi trods lange køer ved teststeder og varsler om flere vaccinestik kommer igennem disse svære vintermåneder med manér, og at vi fortsat har udsigt til mange dejlige aftener i Danmarks hyggeligste swingerklub. 

Endnu en gang tak for den fantastiske støtte og opbakning til vores lille fristed, og tak fordi I passer på jer selv og hinanden.

Knus Pete og personalet...