Kategorier
Nyt fra klubben

Afrodite Club lukker dags dato !

Kære venner, Afrodite Club lukker dags dato ! 

Der er i længere tid i al hemmelighed om natten blevet boret efter Olie i haven i klubben om natten efter swingerne er gået hjem, til vores store overraskelse er der i stedet fundet kæmpe store mængder Gas ! Jeg har derfor ligget i hemmelige forhandlinger med Rusland og Putin, som jeg iøvrigt synes er en rigtig guttermand og flink fyr 👍😀 de vil købe det hele og gøre mig rig ! 

Jeg ser for mig en fremtid med Kaviar, lækre russerkællinger og masser af Vodka, et liv jeg dybest set altid har drømt om 🤘🏿 derfor må må swingerlivet stoppe for mig og jer nu, til fordel for sprut, kællinger og store biler, plus et venskab med Putin, alle ved jo også han er en skideflink mand og reel og ærlig !

Jeg sidder allerede og ryger en stor Cuba-Cigar og spiser russisk kaviar, vi kommunister må holde sammen overfor den syge frie verden og min fremtid som Oligark gør jo også at jeg fremover ikke længere kan hilse på pøblen i Afrodite Club, nu hvor jeg er blevet en fin mand og rig, de spiser Leverpostej, jeg Kaviar, det taler jo for sig selv !!!!!

Men det har da været hyggeligt at drive klub, en skam jeg ikke for 20 års fødselsdagen med til sommer, til den tid ligger jeg på min Yacht, stiv af Vodka og vælter mig i russiske nøgne modeller, fuld morgen, middag og aften, jeg har altid sagt man ska’ gå efter sine  drømme !

Nå men kære gæster tak for alt, det har sgu været en fantastisk rejse i en eventyrlig verden, jeg vil komme til at savne Swinger-Universet, men holder stilen med dagligt russisk Gang Bang på mit kommende slot.

Pas godt på jer selv og hinanden

Kæmpe kram

Pete 👍🏿😘🤘🏿

Ps glædelig 1 April 😜