Kategorier
Nyt fra klubben

Nytårs aftens dag

Kære venner.

1000 tak for et dejligt og kaotisk år. Ja, heldigvis genåbnede klubberne og samfundet, og hold da op et run vi fik i Afrodite Club. Jeg tror, folk har savnet livsstilen, at swinge sammen, og at man psykologisk har været glad og tryg ved at vende tilbage til det vante!

Jeg er snart ved at kaste op over Corona, men de facto er virussen her desværre endnu. I den forbindelse skal der lyde en dybtfølt tak for den ansvarlighed, vore gæster udviser. Det er simpelthen enestående.

Vi gør mere end myndighederne anbefaler i klubben, og vi tager selvfølgelig situationen alvorligt.

Nok om den irriterende virus!

Jeg bliver jo altid kaldt Boss, som folk ynder at drille mig med, hvortil jeg altid svarer: ”Jeg er altså også vaskekone, når I er gået hjem!” Så som Boss vil jeg gerne takke alle vore dejlige gæster for et godt år og herlige stunder i Afrodite Club. Vi skaber rammen – I skaber hyggen! Tak for det. Det er eminent. Ligeledes en stor tak til vores fantastiske bar-personale og Daniel (altmuligmand) og Michell, vores webmaster, som har kreeret vores fine nye hjemmeside.

Der knaldes fyrværkeri af i aften, og der knaldes også i Afrodite Club, hvor vi holder åbent i det gamle og nye år.

Vi ønsker alle et godt og lykkebringende nytår

Vi glæder til at ses i 2022

knus

Pete