Kategorier
Nyt fra klubben

MørkeAften

Kære venner!

Efter en rigtig god start på denne klubweekend med et velbesøgt, interaktivt og meget professionelt gennemført reb- og bondagearrangement i går (og stor tak til den meget kyndige rigger og hans søde bunny i den forbindelse) byder vi denne lørdag velkommen til endnu et sædvanligvis velbesøgt og æggende arrangement, når der står 'mørkeaften' på programmet. Hele førstesalen henlægges denne aften i mørke, og der vil derfor være god mulighed for at lege med sine sanser, når begiver sig ud i aktiviteterne deroppe.
Barvagterne i aften er et rutineret par med store smil og frække idéer, så kom endelig ned for at give dem noget lave og høre, hvad de har gemt af tricks og påfund oppe i ærmet. Vi glæder os til at se jer alle sammen til endnu en skøn aften i Afrodite Club. 

Knus Pete og personalet...