Kategorier
Nyt fra klubben

Klubaften

Kære venner!

Denne uges klubweekend blev skudt i gang i går med et rigtig flot fremmøde, og det er vi naturligvis virkelig glade for at opleve. Ligeså var det dejligt at se, at så mange nye og søde ansigter havde valgt at lægge vejen forbi vort lille fristed. Mange tak til alle jer andre for modtagelsen af dem, og vi glæder os til flere besøg i fremtiden.I aften står den på et specialarrangement i form af en “Mørkeaften,” og den har det specielle over sig, at barpersonalet har besluttet sig for at klæde sig ud i anledning af den nært forestående Halloween.

Skulle nogen af alle jer glade gæster have lyst til at slå dem følge med udklædningen, skal I naturligvis være hjertens velkomne til det.Forhåndstilmeldingen til aftenens arrangement har i øvrigt været forrygende, så har I lyst til at være en del af et skræmmende godt selskab, skal I bare ringe ind og melde jer til.

Klubben står klar til at blive taget i brug, og aftenens barvagter glæder sig til at spis….. øøøh, tage imod jer med store smil og godt humør. Vi ses til en dejlig aften i Afrodite Club.

Knus Pete og personalet…