Kategorier
Nyt fra klubben

Klubaften lørdag 25/9

Kære venner!

Lørdagene er sædvanligvis reserveret til specialarrangementer i Afrodite Club, og i dag er der et helt særligt et på programmet, når vi byder velkommen til en BDSM-inspireret aften.

Alle gæster har naturligvis lov at lægge vejen forbi som altid, men i dag sker der det særlige, at indehaveren selv holder foredrag om og opvisning i slagteknikker, opbygning af stimulans gennem brug af slagredskaber samt kroppens reaktion på denne stimulans.

Alt dette sker med hjælp fra en af vores skønne barvagter, som nådigst har indvilliget i at være modtager af disse smæk og demonstrationer. Når kursus og demonstration er overstået, vil der være mulighed for selv at prøve disse metoder og teknikker af, ligesom den øvrige del af klubben står til rådighed for almindelig swinging på det, der ellers er en klassisk aften med den vante to mand pr. kvinde-fordeling.

Festlighederne starter klokken 20.00, barvagt-parret er friske og kørt i stilling, og “lektor Spælling” er i topform og klar til at øse ud af sin erfaring.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en superfræk aften.

De bedste hilsner fra ham den langhårede i lændeklædet…