Tilmelding

Tilmelding til klubaften sker via telefon nummer: 62623231

Telefonen er åbent for tilmelding og spørgsmål

Onsdag fra kl.: 14:00-24:00

Fredag og Lørdag fra kl.: 14:00-02:00

Er man ny i miljøet er det en fordel at tilmelde sig i god tid. Husk ved tilmelding, at meddel at du eller I er nye, da vi ved jeres besøg i Afrodite Club så kan tilbyde jer en rundvisning, hvor I vil blive vist rundt i klubben, og der fortælles om regler og andre vigtige ting, så man føler sig tryg og velkommen i Danmarks hyggeligste klub, Afrodite Club.

Da vi har en kønsfordeling på de fleste af vores arrangementer som hedder 2 mand pr. kvinde er det vigtigt med forhåndstilmelding. Husk derfor altid at ringe afbud hvis du eller I bliver forhindret i at komme den pågældende aften, så vi kan opretholde vores fordeling og derved sørge for, at vores gæster får en god aften.

Der skal som minimum være 12 tilmeldte til en klub aften, for at vi kan holde åbent og maks 65 tilmeldte. Du eller I vil modtage et opkald hvis klubben af en eller anden årsag er nødt til at holde lukket den pågældende aften man er tilmeldt, det er derfor vi spørger vi efter jeres navn og telefon nummer ved tilmelding. Alle tilmeldings sedler bliver makuleret efter aften slutter. 

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen i Danmarks hyggeligste swingerklub – Afrodite Club