Hjem

Velkommen til Danmarks hyggeligste Swingerklub for både par og singler. Swingerklubben ligger centralt placeret midt i hjertet af Fyn, i en 300 m2 stor villa i diskrete og trygge omgivelser. Klubben har egen parkeringsplads tilknyttet og ligger tæt på motorvej.

Villaens samlingspunkt er vores velindrettede bar-område, hvor alle vores gæster mødes og derfra fordeler sig rundt i klubbens hyggelige rum i løbet af aften.

Klubbens faciliteter indeholder private rum, stue med brændeovn og barområde, 1001 nat inspireret madras-rum, udendørs afskærmet terrasse med opvarmet spa på 39 grader, flere special-rum og 2 badeværelser.

Mange mennesker har fantasier, de gerne vil udleve og det giver vi rig mulighed for her i Danmarks hyggeligste swinger klub. Swingerklubben Afrodite Club rummer omgivelserne til at realiseres de fleste fantasier og ønsker. Her mødes ligesindede og begreber som hygge, varme, tryghed og erotik, er synonym med Afrodite Club. Vi sætter fokus på god service omkring vores gæster i højsæde.

Vi sørger for kolde drikke, kaffe på kanden, lidt godt til ganen og ikke mindst lidt fynsk hygge og ironi, men selve aftenens indhold skaber vores fantastiske gæster.

Vi Glæder os til, at tage godt imod jer i Afrodite Club