En klub aften

Aftenen starter med at de forhåndstilmeldte gæster ankommer fra kl. 20.00. Hvis man ikke har gæstede klubben før, er ankomsttidspunktet kl. 19.30, til rundvisning.
En del af vores arrangementer, har man mulighed for, at sidde fuld påklædt ved langbordet i barområdet den første times tid, til hyggesnakke og føle stemningen i klubben.

Andre af vores arrangementer er der omklædning med det sammen, derfor er det er fordel, at gå ind i vores kalender og finde netop det arrangemenet der passer til dig eller jer.

Når man er ankommet i klubben er der rig mulighed for at gå på opdagelse i Afrodites Clubs forskellige rum. Nogle ønsker måske at være private og vælger et af de lukkede rum, hvor andre kaster sig ud i et af de mere åbne rum. Der er naturligvis også mulighed for, at starte aftenens hygge med en tur i vores udendørs Spa, eller på massagebriksen.

Aftenen igennem vil det store egetræsbord i bar området være samlingspunkt, hvor der vil være mulighed for et glas vin, øl eller kaffe, samt anden forfriskning. Her er det som det eneste sted i klubben tilladt at ryge, da vi har udsugning over bordet. Aftenen slutter i weekenden kl. 02.00 og om Onsdagen kl. 24.00.

Vores standard arrangement er “Classic Night”, men vi afholder også en del aftener med et bestemt tema. Det er vigtigt, at vide at vores tema aftner er vejledende og trods det, man ikke tænder på det pågældende tema, er man stadig velkommen og har mulighed for, på tværs af hinanden, stadig, at få en hyggelig og spændene aften.


Der er blandt andet vores meget populære “Curvy Ladies Night”, hvor formerne er i højsæde.
“Active Night” hvor der er fuld fart på lige fra start eller  “Dark Night”, hvor hele 1. sal er med meget dæmpede belysning – hvor berøring er i højsæde og sanserne bliver pirret.

Under menu – Kalender, kan man læse hvilke arrangementer der afholdes i løbet af de næste par måneder.  Der vil stå om de enkelte arrangementer, hvilke dage de afholdes på, så man som gæst har mulighed for, at byde ind på det arrangement der passer bedst ind i ens fantasier og lyster.

Vi glæder os til at byde jer velkommen her i Afrodite Club.