covid-19

Afrodite Club vil fremover holde åbent fra kl. 20.00-02.00 med rundvisning for nye kl. 19.30. Omkring kl. 01.45 vil vi bede gæsterne om at klæde om, således at klubben kan være tom inden midnat for ikke at overtræde de gældende retningslinjer fra myndighederne.

Der vil i baren ligge en telefonliste, som vi opfordrer folk til at skrive sig på. Den vil blive opbevaret i en måned, og i tilfælde af evt. smitte vil vi kontakte den pågældende aftens gæster, der har skrevet sig på telefonlisten. På den måde gør vi alle en indsats for at passe på hinanden og bryde mulige smittekæder

Der vil være sprit overalt i klubben og ingen håndklæder på badeværelserne for at minimere smitterisikoen.

Al mad/chips osv. er taget af langbordet. Dog vil man som et nyt tiltag kunne købe en lille pose chips i baren. Al kaffe og øvrig drikkelse udskænkes i baren af personale.

Kaffe og te vil fortsat være inkluderet i entréprisen, men da Corona-pausen også har været drøj at komme igennem for klubben, vil øl, vin og vand fremover koste 10 kr. Nyt i baren er desuden en energidrik, som koster 25 kr. for ½ liter.

Resten af juli måned vil der i øvrigt være et genåbningstilbud: Et års gratis medlemskab gældende fra den dato, man besøger klubben.

Desuden, kære gæster, vil vi anbefale at gå forsigtigt op ad trappen, undgå helst gelænder og i det hele taget unødvendig kontakt med overflader osv. Sprit af hele tiden og minimér således smitterisikoen.

I Afrodite Club har vi altid passet godt på hinanden, og det vil vi selvfølgelig gerne fortsætte med, så pas godt på dig selv og hinanden.